![]() |
|
307 EM. SİS FARI UYGULAMASI GORUSLERINIZ ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet orjinal olmuş ama benim tercihim arabanın hırçın görünmesi bu yüzden sisler tamponun üzerinde sağa sola daha yakın olsa mikemmel olur. |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ORASI OLE BENDE SISIN IC KISIMDA KALMASINI SEVMIYORUM AMA CARE OLMAYINCA EN GUZELI BU ABIM
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
kardeşim bunu nasıl yaptın bi anlatta bizde yapalım
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
abı 2 tane eskı model ford focus sıs farı aldım elektırıkcıye gıttım tamponu cıkardı uygulama yaptı bıde ayrı bı tus degıl bu arada arka sıs farına baglattım arka sısı acınca on sıslerde acılıyor orjınal gıbı ayrı bı tus yok kablo yok
|
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
kardesım bu ford focusuun 1999-2001 modellerınde bulunan sis farımı? cok hosuma gıttı yaw bende yaptırmayı dusunuyorum
|
|
![]() |
|
?
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
çok güzel olmuş ben çok beğendim uzun zamandırda böyle bir uygulamayı yaptırmayıda düşünüyorum kaça mal oldu. sisleri kaça aldın.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Takılan parça uyduruk durmamış, sanki orjinal sis farı gibi oturmuş gayet güzel, sırıtmıyor yani ;)
daha önce görseydim bende yapardım ama ben gündüz ledi taktım o kısma geçti artık [=D>] |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
sısler 70tl ıscılık ve 2 adet kalıtelı beyaz ampul 65 tl toplam 135tl
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
çok güzel olmuş bende düşünüyorum yaptırmayı.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |