![]() |
|
206+ Envy Aramıza Katıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
memret123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı memret123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeotun resmi sitesindeki rakam envy benzinli 206+ için metalik renkli fiyatı 27100 lira beyaz veya kırmızı tercih edilirse 26.650 oluyor.comfort ise 24.320 metalik boya hariç. metalik boyalı 25000 tl.ben yeni envy aldım .aradaki 2100 tl bence alacak olan varsa değer.comfort bisiklet gibi diyebilirim .bir çok +sı var envynin dış görünüş ve iç açısından.ayrıca ilginç bir nokta env ve comfort motorların tüketimleride farklı .envy 1361cc c segmentinde bir emisyonla ve şehir içi 8 Lt yakıtla ortalama da ise 6 litre yakıtla giderken,comfort 1360cc d segmenti emisyonlu ve şehir içi 9.2 ve ortalamda 6.3 yakıyor.ortalamadaki fark çok ama şehiriçinde 1 lt fark baya baya bir rakam bence.ben bu farkın nereden geldiğini anlamadım .herşeyleri farklı torkları vesaire anlamadım durumu ama sitede öyle yazıyor.ben benzinli envyi köpekbalığı grisi 26200 tl ya dün aldım.ayrıca comforta 1500 tl verilerek çokta aynı olmasada envyleştirilebiliyor.bunu fabrika çıkışlı isteyebiliyorsunuz.ama sadece abs yol bilgisayarı sis farları vee yan şeritler araç rengi oluyor.kafalıklar deri direksiyon elektrikli yan aynalar spor ön ızgara gümüş ön konsol almnym depo kapağı arka bagaj aliminyum kromajı aliminyum egzos spor pedallar aliminyum vites ve el freni öylece comforttaki gibi kalıyor. sadece ön spor ızgaralar bile çok farklılıklar katıyor.şu bahsettiğim aynı motordaki farklı tüketim oranlarını bilen varsa bana söylesin Düzenleyen memret123 - 24 Ocak 2011 Saat 03:55 |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
comfort euro 4 motorlu envy euro 5
euro 5 motorun tüketimi sehir içi emisyondan ötürü düşük ve carbon salınımı az özetlen envyde 207 ile aynı motor var düz comfortta eski 206 ların benzinlisi euro 5 motorun eski motordan 1 cc hacim farkı var sıkıştırma oranı farklıgından ama baz motor aynı |
|
![]() |
|
hayala ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
187krş gibi bir sarfiyatla 206+ envy hdi tartışmasız gönlümü aldı rodaj dönemi üstelik uzun yolda düşünemiyorum bile 130-140 krş lara düşer gibi geliyor bu motoru tuttum ben.(Rahat rahat biniyosun evimle işim 5km bu şartlarda 3-4ayda bir benzin istasyonuyla muhattap olurum bu arada full diye bir benzin istasyonu var arkadaşlar benzin kalitesi süper tek tek gösterdiler damla ekliyemiyolarmış tanklara uydudan takip ediliyormuş hoş merkeze baglı olduklarından bireysel kar diye birşeyde yok %7 de iyi bir rakam rahat rahat gidin alın derim) |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Zamlar böyle giderse 13-14 kuruş imkansız.
100 kmde 5 lt yaksa bile 15 kuruşu geçiyor. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
hayala ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
3,5 litreden bahsediyolar zaten uzun yolda
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Peugeot un bel kemiği 206 yine onu ayakta tutacağa benziyor..
kazasız belasız |
|
![]() |
|
Son sözü söylemişin hocam..
Bugun bir arkadaş için fiata gittik grande punto için orda inceleme şansım oldu içinin genişliği dışında tek hoşuma giden camları kapıdan acıp kapatabilmek onun dışında envy her yönüyle iyiki bunu almamışım dedirtti..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam bendede confort modeli var.envy modeli ile farklı olan yerler yani kısaca içini dişini falan fotolarini eklersen çok sevinirim. |
|
![]() |
|
ANDİC ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hayırlı olsun...
|
|
![]() |
|
mhrrm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hayala merhaba kazasız belasız sürüşler dilerim. arabanın fiyatına, kasko,trafik sigortası ve plaka masrafları dahilmiydi.27.000TL'ye?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |