![]() |
|
Aracımı Yıkattım, Boya Kalktı!! Resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerek yok nazarlık olarak kalsın.cok 106 gordum hepsının aynı yerdekı boyası kalkıyor zamanla sorun olmaz ufacık sey bence
|
|
![]() |
|
Sağolun. Ya 3-4 kaporta boyacı dolaştım ama hepsi standart 50TL dedi.
Boya yok tamponda ama bagaja birşeyler koyup çıkarırken hafif çiziliyodu oraları sanırım ordan biyerden açıldı.
|
|
![]() |
|
geçmiş olaun kardeşim
demekki daha onceden tamponda boya yapılmıs
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
öncelikle gemiş olsun. aracın plastik aksamlarındaki boyalar zamanla güneşin, yağmurun suyun vs etkisiyle özelliğini yitirebiliyor vede atabiliyor. bu benzinlikde olmasa başka yerde olacaktı belkide. tabi adamların araca nasıl giriştiğini bilmem (: 50 tl çok istemişler bence hazır müşteri bulduk kazıklamaya çalışalım mantığına yatmışlar. biraz araştır daha uyguna yaptırmaya çalış. tekrar geçmiş olsun. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Herkese selamlar.
Bugün aracımı yıkattım. Tazyikli su ve fırçayı yiyince arka tamponda boya kalkması oldu. Gittim benzinliğin yönetimine adamlar sorumluluk almıyor. Her araç böyle yıkanıyor, birşey olmuyor diye cevapladılar. Lanet olsun öyle benzinliğe ya. Neyse ardından sanayiye gittim boya için 50TL istediler. 50TL verilir mi sizce? ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |