![]() |
|
307 1.6 XT Premium |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum tüm yorum yazan arkadaslara tavsiyelerinize uyacağımı bilenizi isterim güzel bi 3007 alıcam kısmetse tabi gücüm yeterse dizel alıcam teşekkür ederim
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
fatihkiziroglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkiziroglu
Bende hastası olduğum vectra yı sattım.Uzun bir araştırmadan sonra bayana yönelik olacağı içinde triptonik 2003 model 307 XT aldım.Araç 65.000 km de servis bakımlı çok temiz kullanılmış.Öncelikle hatchback modellerinin içinde genişlik olarak içi çok geniş.Bagaj da tüp takılı olmasına rağmen gayet iyi.Süspansiyonlar bana vectra dan sonra çokta yumuşak geldi.İç plastik kalitesi iyi yumuşak ses yapmaz.Henüz çok uzun yola gitmedim 1 haftadır biniyorum şimdilik memnunum.Bende almadan önce 307 lerin kronik sorunu olduğunu elektronik arızalar verdiğini söylediler ama söyleyenlerin hiçbirinin 307 si yoktu.:))Kulaktan dolma bilgiler.Birde bana piyasa da arıze vermeyen bir marka söyleyin.Otomobil üretilecek yıllarca hiç arıza vermeyecek öyle şey olurmu.Tabiki de arızalanabillir.Benim vectra da 3 yıl bindikten sonra ESP arızası verdi 750 TL ye yetkili serviste yaptırdım.Bu bütün vectraların arızalanacağı anlamına gelmez.Bence etrafa pek kulak vermeyin.Benim tavsiyem aradığınız araba da birinci kriter temizliği olsun ikinci kriter fiyat olsun.Umarım gönlünüze göre bir araç alırsınız...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
lafın kısası 307 çok güzel bir araç , allah nasıp ederse daha uzu süre binmek istiyorum , sonramı ? sonrada kısmetse 3008 tabiki şu an için hayal ileride 2. bir 3008 isterdim.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |