|
307 için jant |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
sedat23
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo sen jant alınca pazarlığa oturalım :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo ben bunları satmadan almıyorum satınca alacağım
|
|
sedat23
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo gerçekten çok istiyon eğer dediğim fiyattan satmayı düşünürsen bilgim olsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo 650 verende oldu ama vermedim yani büyük konuşmam asla ama asla o fiyata veremem
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
reasım ekle zulfu resım :)
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir önceki sayfada var resim abi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön sayfadasatılık linkinde
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlara diyecek laf yok 10 numara
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjınal jant oldugu ıcın fıyat makul gıbı geldı bana ama son karar senın kardesım pazarlık sunnettır msn den devam edin sonucu yazarsınız buraya |
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi bizim pazarlık aylardır sürüyo ne zülfü nede ben fiyatlarımızdan ödün vermiyoruz :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayır bak ben verdim sende fedakarlık yaparsan tabiki almak istersen bu iş olur ben 100 düştüm sende 100 çık arasını bulalım yani sonum 700 dür
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya arka kanat hosuma gıttı ben de dusunuyorum onun fiatı nedir acaba kaça bulabilirim..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
100 ytl ye boyalı montajlı die biliyorum eğer body varsa arabanda 3 parça olan daha güzel duruo
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zülfücüm sen zaten bana hiç 800 demedinki 700 dedin zaten 100 ytl ödün verdinmi 600 ytl oluyor zaten gel anlaşalım hemşerim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok hemşo valla sahb. de yazıo dikkat etysen ve son oluru tekrarlıyorum 700 dür
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Jantlarına lafım yok hemşo ama benim için yüksek biraz fiyat bu arada sabahları aksaray metro istasyonunun orda bir 307 görüyorum adam 16 inç orjinal senin aynından var ama bayağı bi basmış arabayı çok muhteşem bi duruşu var sanki 17,18'' gibi hemşo bence sende satmadan bi bas derim 10 numara oluyo bide marşbiyel koydunmu başka hiçbirşeye gerek yok dediğimi düşün bi |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo ben basmıcam çünkü basarsam şu an 6 cm bascam ama satrsam 18 janta 5 bile çok 3.5 ideal olur onun için basmıyorum tam belli olsun öle
hayırlsıı
|
|
Musti-Gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Konum: İstanbul/Yenibo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Musti-Gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim lafım geçmiş :)
Yanlız fiyatı çok iyi vermiş.800den aşşagısına vercegini zannetmiyodum. Sedat23 bence kaçırma ;) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlar için güncel
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeslık namına ver adama 650 lıradan kapansın ısde bukadar buyutmek yersız baskasına vermemıs olabılırsın ama herkez aynı deger etmez zaten saygılar...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |