![]() |
|
araclarımızın iç temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla eline sağlık süper olmuş
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başarılı olmuş gercekten fakat ASPİRİNE die bi leke çıkarıcı var ben onu uyguladım ve sonuç gerçekten mükemmeldi... tavana baktıım zaman sanki mavi gökyüzüne bakıomuş gibi pırıl pırıl... :=)
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Teşekkürler, benimde içime sindi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Eline sağlık diyelim, fotografları görünce gaza geldim. Havalar biraz ısınmaya başlasın ilk olarak bu işlemi uygulayacağım. Peki bu uygulamayı tavana yaptığımız gibi koltuklara da yapabilir miyiz? Yoksa ayrı bir temizleyici kimyasal kullanmalı mıyız? Malum bebeler temiz kullanamıyorlar pek
![]() |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Aynı şeyi koltuklara bir önceki gün uygulamıştım.koltuklarım siyah olduğundan temizliği göstermedi yoksa onunda fotolarını çekecektim ama inan eskisine göre temiz oluyor ancak iki kutu leke çöz ile halledebildim.tavana bir tane yetiyordu.ayrıca havanın ısınmasını beklemenize de gerek yok bence ben dün yaparken kar yağıyordu akşam arabaya inip baktığımda kurumuştu tavan
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben de çok fena gaza geldim. Anlatılanları tek tek not aldım. Havalar ısınır ısınmaz uygylayacağım.
|
|
![]() |
|
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
Ben de okuyunca çok fena gaza geldim. Çok kötü durumdaydı tavan. Çok kirliydi. Suyu, kovayı, loc'u, aspirini, bezleri hazırladım. Bugün temizleyeyim diye indim aşağıya, bezi kovaya soktum sıkabildiğim kadar sıktım ıslak kalmasın diye. Resmen kuru oldu bez. Dedim neyse ıslanıp sarkmasın. Gerekirse 3-5 defa silerim. Başladım silmeye. Sildim sildim. Bezi temizleyeyim diye çektim. Bir de ne göreyim. Tavan döşemesi indi aşağıya.
![]() Şimdi iki seçenek var. Ya döşemeciye gidip iki el kadar yer için 200 TL bayılacağım. Ya da bir risk daha alıp komple tavan döşemesini sökeceğim. Çok kararsızım.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |