![]() |
|
peugeot 307 hoparlör değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)))
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ben plakalıktan çok hoparlörlere taktım. ayrıca plakalıkta birşey de göremedim.
bagajdaki neyse de , pandizottaki çift olanlar berbat görünüyor. 20.000 TL lik araca olmamış. MDF pandizot kestirilip , oval hoparlör bağlansa daha şık görünecek ve araçta olduğunuzu hissedeceksiniz. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Ağabeyim. Askere Gidicem. Elimizdeki İmkanlardan Yararlanıp Boşuna Masraf Yapmamaya Çalışıyorum. Amma Bozmuşsun Yav. Soğudum Kolonlardan Bir Anda. :(
|
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
panzota 2 tane 23luk taktır 150 tl falan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |