![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1516171819 39> |
Yazar | |
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun allah beterinden korusun...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volkan geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun.
Bu arada Hayırlı cumalar arkadaşlar
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
Ya bu forum denilen yere alışamamıştım smdı alıstım çıkasım gelmiyor konu üzerine konu acasım var ama :D konu acmayı bilmiyorum :D adaşım öğreticek inş :) ahh reco reco :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun Volkan, Zeynep'in bişeyi yoktur inşallah ufaklıklar bazen böyle kazalara sebep olabiliyorlar onlara bişey olmasın da baldız o kadar önemli değil :) (Şaka)
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
sağolun abiler Allah razı olsun amin cümlemizi korusun inşallah..
bu konuyu çok erken açmışız yaa daha bir hafta var arada sanki bu haftasonu gibi geliyor bi an sonra lann diyorum daha bir hafta var :D bidahakine daha kısa zamanda kararlaştıralım buluşalım :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Abi bende Buşra telefonda olayı anlattıktan hemen sonra Zeynep Naz'ı sordum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Zeynep Naz iyiyse sorun yok demektir günceli :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
7
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Sizin derdinz ne benimle bukadar yaaaaa alla alla:) bu arada volkanim gecmis olsun ben hastanede calisiyom hatirlatam dedim yapicam bisi olursa haberim olsun
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
serkan başlattı recep = ) ama seviliyorsun
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
eyvallah tüm arkadaşlar saolsunlar sevildiğimi biliyorum bu formu da bundan seviyorum zaten :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Recep' im hiç fotomuz yokmu yav
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
olmazmı bea :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Hayırlı pazarlar cemati müslimiinn son 7 gün :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
hayırlı pazarlar.. Dün habersiz, Reco, Ben , Serkan Abi ve 2 Burak benim quick' in elektrik aksamındaki problemleri yaptırmaya gittik(malum Martta muayenemiz var). Herkez yardımcı oldu ve sorunları hallettik. Allah herkesden razı olsun. Gittiğimiz usta' da 5 dakikalık kontrolün ardından teshisi direk koydu (bağlantılar düzeltilecek ve sinyal kolu alınacak) , işi yapan eleman sunroof ' u devre dışı bırakması harici hatasızdı. Sunfoor problemini farkettiğimizde aracı geri getirdik hiç itiraz etmeden hemen düzeltti... Benim arka sol stop kırık oldugu için ve muayeneden geçemeyeceği, için arka stop takımı baktık, piyasada en ucuzu Sponsorumuz Şahin peugeot' un elindekiydi(daha hiç indirim istemeden 90 tl fiyatı var internette) bu yüzden stop alım/montaj işlemini biraz erteledik, bana eşlik etmek isteyen varsa Haftaya Cumartesi Şahin Peugeot' a gidip 1 takım arka stop takımı alıcam ve taktırıcam şimdiden duyurulur
![]() Düzenleyen dogan106 - 09 Şubat 2014 Saat 13:48 |
|
![]() |
|
hayirli pazarlar..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vay vay vay nerdeydiniz pekiiiii? Bende saglam stop var hatta bulusmada sana getiricem:) ama sag stop :(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ikitelli organize sanayiye gittik Volkan' ım herşey bi anda gelişti, 2 saat civarı görüştük, sendeki orjinalmi? (bana orjinal gerekiyormuş soketlerinden dolayı)
|
|
![]() |
|
orjinaldir heralde soketi falan var ama baktim simdi minicik catlak var iki tane, isine yararsa kullanirsin benim isime yarama ihtimali yok :)sol da var ama o kirik ona bakar duylari alirsin :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1516171819 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |