![]() |
|
Peugeot Senin için Ne demek ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1314151617> |
Yazar | |
ercantntntn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2017 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercantntntn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısınız erk4n siz farklı bır araba tavsiye edebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla arkadaşlar o arka camlar boş focuslarda bile manuel ya deli oluyorum. eskiden hyundai hep dört cam otomatik olurdu o bile i10 ve i20 serisinin boşlarında manuel yapıyorlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
erk4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Fikrim o paraya 1.6hdi 308 olurdu herkezin beklenti ve kalite anlayisi faklidir hayirlisi olsun bende 307 1.4 hdi satip 308 e gecmeyi dusunuyorum Düzenleyen erk4n - 15 Mart 2017 Saat 10:25 |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Hocam Hatcback alacağım diyorsunuz ama sedan da olabilir diyorsunuz. Bana ikisi arası çok farklı geliyor size fark etmiyor mu? Eski müdürümde linea vardı 1.3 multijet. Gayet memnundu ama bir kere bile binmedim. Bagajı gayet kullanışlı yakıtı oldukça tasarruflu. Konfor olarak biraz yetersiz sanırım. Benimkine binince arka koltukta uyuyordu hocalar çok rahat diye ama elbette 407 ile karşılaştırmak pek mantıklı değil. Sadece fikir olsun diye söylüyorum.
|
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
PEUGEOT + rahatlık + konfor + özellik + havalı + şekil + daha ne olsun allahtan belanımı istiyon
![]() |
|
![]() |
|
Ege Mavisi 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2016 Konum: Cihanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ege Mavisi 206
Peugeot bizim gelin arabamızdı -kırmızı 308-, sonra eşimle ilk arabamız da Peugeot oldu. Aylarca Fiesta aradım, oraya gittim buraya gittim olmadı. Sonra geldi bu mavi aslan -206- beni buldu. Nasip buymuş demek ki. Az gürültülü, asfalt da bozuksa uğultudan duramıyorum. Ama 110'la bile giderken gaza dokununca bi şahlanışı var beni benden alıyor. Turbodandır dediğim bir ıslık sesi var. Belki arızadır bilemem ama o ıslıkla beraber sanki araba yerden kesiliyor. Araba kullanmayı severdim de bu sefer bi başka sever oldum. İlave bir şey olmamasına rağmen ses sistemi de hoşuma gidiyor. Rengi zaten masmavi bişey. Şimdilik bayaa beğendim. Seviyorum aslanı
![]() ![]() ![]() |
|
206 1.4 HDI FEVER 2007
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Araba işte. Alıp götürüyor. :)
|
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Peugeot benim icin yazın cam tavandan güneşi kışın yağmuru izlemek demek
|
|
![]() |
|
Onurzdn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Pejo demek donanım demek , görüntü demek , uyguna fiyata pahalı hazzı yaşamak demek
![]() |
|
![]() |
|
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Peugeot benim için tarz demek. Elimde farklı zamanlarda farklı miktarlarda paralar oldu. Araç almaya niyetlendiğimde elimdeki para ile alabileceğim en yakışıklı araba hep Peugeot oluyordu.
Düzenleyen alicelik20 - 27 Mart 2017 Saat 01:04 |
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Peugeot benim için risk demek. Herkesin sakın alma deyip,kimseyi dinlemeden gidip almam demek.. yine olsa yine yaparım.. peugeot konfor,tarz,güzellik,tasarım,ferahlık,farklılık,uygun fiyat...
Burda hep pejocular toplanmış konuşuyoruz.. pejoyu eleştirenler bu konuları görse neler der acaba:)) Bence biz doğru yokdayız onlar ağızlarının tadını bilmiyor.. |
|
![]() |
|
Üstüne 10 bin daha koyup temiz polo alırdınız diyecekler :) |
|
![]() |
|
pinpause ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
neden fiesta veya polo almadın diyenlere dert anlatmak demek
![]() |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Keske satmasaydim demek.
Eski meskiydi ama gecen hafta muayeneden tek seferde gecti.yeni aldigim astra ağir kusurlu kaldi. Ağır Kusur:arac tescilinde on line sisteme arac sinifi ilgli memur tarafindan girilmemis. Hafif kusurlar: 1-sis fari ayar hatasi 2-Cam filmi ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Benim icin sanirim hayal demek olucak.
40bin lira verip 2006 2010 arasi bi focus 1.6tdci alacagiz sanirim baba ikna olmuyor 407 buyuk diyor :) halbuki cok degil 120bin kmde kahverengi bi 1.6hdi executive alsam 5-10sene binerdim ben ![]() |
|
![]() |
|
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Peugeot benim için rahat kullanım ve az konforuyla bütçesi düşük insanlarında alabileceği gerçek bir tutkudur. Parça değişim ve onarım fiyatlarının cezbedişi ve yakıt tasarrufu ile az para ile gayet kullanışlı bir araba almak demek.
Peugeot benim için aslan sırtında doğayı keşfetmek gibi bir şey.
|
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
makas demek hız demek :) genclik demek bir peugeot :)))
|
|
![]() |
|
Aleynaboyner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
2000 model xr de yohhh ama kiskaniyorum bende varmış gibi siyah kaplattim napim 😂😂
|
|
![]() |
|
zerzevat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
uzun süre çözülemeyen sorunlar... ama asla vazgeçemeyiş demek... :)
|
|
![]() |
|
Makas atma. Pişman olursun. Ankara'dan dönerken birden biri makas atarak kırdı önüme. Frene basmasam muhtemelen vuracaktım. Ya o ya ben ya da ikimiz de savurulacaktık. Millet çoluğunu çocuğunu taşıyor. Dikkatli ol. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1314151617> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |