![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1213141516 39> |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben bulurum kardeş siz arabanıza almasanızda
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Hadi inşallah
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Köprüleri komple kapatamazlar bence :) belli bi saat için yada şerit olarak kapatırlar belki, hiç duymadım haberi ama tahminimce :) Recep bu hırsla yürüyerekte olsa gelicek aga adamın üzerine çok gittik
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
O recep buluşmaya gelecek
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|
gti recep' e sesleniyorum 16 şubatta olimpayatta tofaşk cılar varmıs sen istersen kartalla uğra bi yanlarına yanlaya yanlaya :) :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
hehehe :)
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
senin evlat satıldı ama sen her zaman buranın evladısın Receeeepp
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
ne çektin be recep bu forumdan
![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
Ramazan abi senin listede ismin yok gelemiyomusun :(
|
||
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
evet gelmeyi düşünüyorum ama işimden dolayı kesin gelirim diyemediğim için benide yazın demedim geliyorum deyipte gelemezsem ayıp olur konuyu takipteyim gelecek olursam son günün akşamı geliom derim yada baskın yaparım
![]() |
||
||
![]() |
||
|
İnşallah abi bayağı kalabalık olacağa benziyo sende olursan güzel olur :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
inşallah kardeşim geçen sene de gelememiştim bu sene gelmek için uğraşıcam
|
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Biz bu Reco'dan kurtulamayacaz en iyisi organizasyon yerini değiştirelim ona söylemeyelim, ben bu mesajı Recep'e gizledim o göremez merak etmeyin:))
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ayıp ayıp arkadaşlar bari özleden yazın bir birnize okumamız var çok şkr okuyoruz burdan yaaa
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kardeşim benim forumun en sevilen adamlarındansın herkez senle uğraşıyor
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Sorma Recebim çok ayıp etmişler ya ulu orta yerde cık cık cık :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1213141516 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |