![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1011121314 39> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
205 gti yakışır kardeşime
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
doğan abi sen oraya "306 VA 5421"ide ekle şimdi aradım EVLAT'da geliyor
![]() |
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
|||
ekledim
Düzenleyen dogan106 - 04 Şubat 2014 Saat 23:09 |
||||
![]() |
||||
|||
kardeşim ekleyelim artık ismini şu listeye
![]() |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
eyvallah abi
![]() |
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-keyifli-ve-sorunsuz-123401985/detay sence?
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
205 206 306 gti fark edermi Recep abimin ruhu gti :D
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
|||
ver gazı :)
![]() ![]() |
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
valla ben çok ciddi söyledim
![]() |
||||
![]() |
||||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|||
Gti recep arabamızda her zaman yer vardır arabasızlar için sıkıntı olmaz gelebilirler
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
eyvallah burak baksana serkan amcaya burdan diyorumki serkan abiyle gideriz adamdan çıt yok çıt :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|||
Serkan dayım görmemiştir yok demez oda :))
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
bakarsın aurisle gelirim beyaz yapılı arkadaşta var onuda alır gelirim :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|||
Ben karşıya cuma akşamı yada c.tesi sabahı geçicem büyük ihtimalle, çamlıcada olucam buluşmaya oradan gelicem ama olurda geçmezsem tabiikide toplanıp gidelim beyaa :)) Hatta karşıya geçmemiş olursam Recep'i bende, yakışıkLı'da ağırlamaktan mutluluk duyarız :)
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Bende cumartesiden karşıya geçecem Recep, kusura bakma yoksa ayıp ettin alırdım seni...
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
Bende cumartesi gecesi ümreniyede akrabada kalıcam Recep abi yoksa ayıpsın yolda yolakda bırakmazdım seni.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Bir kötü haberde benden malesef bende o gece karşıdayım k.bakma recep
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|||
![]() Recep'im seni böyle alalım bu durumda :) Ama biz avrupalılar olarak karşıda biyerde toplanıp gidebiliriz o zaman :))
Düzenleyen volkanC2 - 05 Şubat 2014 Saat 15:05 |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]()
![]() ![]() ![]() Aynen Avrupalılar anadolu yakasında buluşabiliriz :)) |
||||
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Avrupa ekibindeki üyelerle görüştüm hepsi cumartesi gecesi Anadolu yakasında kalacakmış.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1011121314 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |