|
Peugeot Senin için Ne demek ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 910111213 17> |
Yazar | |
ataman100
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ataman100
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1-Peugeot demek benim için koltuğuna oturduğumdaki gurur
2-Peugeot demek kızın erkek arkadaşına sana ne göstereceğim diyerek arabamın yanına getirmesi demek 3-Peugeot demek ortamda sen varsan diğerlerinin ezik kalması demek 4-Peugeot demek Bandırma'da BEN demek!!! |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Peugeot candır baldır tadından yenmez
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot demek yeni nesil 106 gti' ları umutla beklemek demek
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrıcalık demek... trafikde iken gözler senin üstünde demek :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yıllarca hayalini kurduğum sonra sahip olduğum 106'ım demek..
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
silivriserdar
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
Hiç tanımdan aldığım sonradan çok meşhur olduğunu anladığım ve aşık olduğum.
|
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ceza yemek
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Can Oksuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
pejo deyince aklıma direk J9 minübüsler gelir. Küçükken en çok sevdiğim minübüstü kendileri. Hatta magirus falan gelirse bindirmezdim j9 bekletirdim anneme babama.
|
|
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
peugeot dan gayrı RCZ aşkım benim.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Peugeot demek;
1-) Filmden, , diziden çok arabanı izlemek demek. 2-) karının ya da sevgilinin,arabayla benden çok ilgileniyosun triplerini çekmek demek. 3-) ķendinden çok arabani yikaman demek. 4-) ihtiyaclarin icin ayirdigin parayla aslanini süslemek demek. 5-) Son olarak yolda giderken, bi yerden ses gelmesi ve sesin kaynaginin yerini tam olarak hic bir zaman bulamamak demek. Düzenleyen kursat3006 - 23 Kasım 2013 Saat 10:40 |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
ozncnercn
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
atmosferik motor ile yolda farelik yapmak demek
|
|
hayat direnmektir
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Satın almadan önce aklımdaki soru işaretlerini, şimdi keyfini çıkararak attığım dünyadır...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
korkusuz202
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
Peugout demek makas atınca şöyle bakmak demek
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sevmeyi öğrenmek demek :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
tariik_akan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
|
Peugeot benim için candır.Binince tek yürek olduğum tek arabadır.Her zerresiyle aşk kokan bir arabadır.Bir dost bir sevgilidir.Kimi zaman dert ortağı kimi zaman sevinç kaynağıdır.Çizilmesine dayanamadığımdır.Evimden çok sevdiğimdir.Üstünü kuşlar pisletince kuşları kovalatan bir arabadir.AŞIĞIM ULAA DİŞİ ASLANIMA...
--------------------------------------------------------------------- Pejo 206+ ( Kırmızı ) 1.4 Benzinli - Pejo 307 Sw ( Gümüş Gri ) 1.6 Benzinli. PEUGEOT AŞKTIR ARKADAŞ...
|
|
EmreÖz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AWM OTAPARKIN'DAKI EN SEXİ ERKEK DEMEK..
|
|
CNN18
|
|
Raskaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot demek, akşam balkona çıkıp beyaz 206+'ıma baktığımda gülümsemem demek :)
|
|
ÇıNaRC.051
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
|
bana göre Peugeot demek benim için gazlama anlamında 306 gtı demek ben şuan şahsen 206 gtı kullanmama rağmen 306'nın o paşa gidişini özlüyorum kısaca benim için Peugeot 306 gtı dan ibaret
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
2. MANİTAM DEMEK
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aşk ihtiras fantazi hayal gücü sonu gelmeyen arzular macera keşke birde 4x4 olsaydıda off road da yapabilseydim tam anlamıyla çok şeymi bekliyorum acaba kuzumdan
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 910111213 17> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |