|
kaza sorgulama !!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
arifziyaar
1. Vites 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 Saat 16:26 |
arkadaslar turkcell 5664 e plakayı yazıp gönderiyoruz kaç kazası oldugu mesaj olarak geliyor ya.. bu kazaların detaylarını ögrenebilecegimiz..ne olmuş hangi parça degişmiş pertemi çıkmış ögrenebilecek biri varmı??
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
araç kaskodan yapılmamışssa bu servis kazası yoktur diyo arkadaşlar inanmayın fazla :) yani sanayide yapılan araba kaza kaydı çıkmıyo.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
arifziyaar
1. Vites 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
benim araç 2007 ve 2009 da iki maddi hasarlı kaza yapmış bunların detayını ögrenmek için çabalıyorum..sigortacı bi arkadaş varsa belki yardımcı olur umuduyla yazdim :(
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sigortacılar en fazla aracın kaza masrafını öğrenebilirler. masrafın az-çok olmasına göre kazayı yorumlayabilirsin.
eğer araç trafik yada kasko sigortasından yetkili servislerce yapılmışsa, değişen parçaları yetkili servisler bilir. ama sanayide yapılmışsa kimse bilemez. halen araca biniyorsan , öğrenip de moralini bozma. not: konuyu "araç alımı-satımı" başlığı altına açmışsınız, başlıklara dikkat edelim. konu "sohbet" bölümüne taşınmıştır. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana gelen mesaj metni:
"istediğiniz aracın plakasını yazıp 5664 e gönderin, ikinci el otomobilin hasar bilgisi anında cebinize gelsin. Örnek: 34ABC001" Ücret : 2.8 TL Düzenleyen BuRÇaK - 24 Haziran 2010 Saat 21:42 |
|
arifziyaar
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
hadi bey bende bu sorun en çok alım-satımda lazım olur diye buraya yazmıştım. aldıktan sonra ögrenmek sadece moral bozuyor dediginiz gibi.ben bu mesaj olayını bilseydim en azından alırken biraz daha fiyat kırardım :))
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |