|
aracıma photoshop yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2010 Saat 09:50 |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pusat81 nickli üyenin "üye araçlarımız" başlığında bu aracın daha fazla resimlerini bulabilirsin.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emrah haklısında ben meraklı arkadaş varsa bu arabada yapsın istiyorum.Sebebide spor ama sade bir görüntü olsun istiyorum eşimde kullanıyor arabayı abartı olmasın diyorum ilgine teşekkür ederim.
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rc jant
+ 5cm yay + cam filmi + cıta boyama + far kaşı + angel + macbiyel + logo ve anten iptali = 2000tl borcun :) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mıtak askadaşımızın eski aracının tamponu altındaki lagunaya ait değilmi ayr bir hava katmış
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyimişşş :)
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olsun yine,arkadaş kendi aracının üzerindeki duruşu hakkında fikir edinebilir.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardesım az beklersen yardımcı olurum bende ama arkadaslar yapmıs zaten sanırım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
gozem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aklıma 206 nın unutulmaz reklamı geldi bi anda^^ bizde ne yapmaya çalısıyoruz
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
safrane23
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
Arkadaşlar bende gündüz farı takmayı düşünüyorum fakat yer bulamıyorum. Sislerin oralarda bir yerde olsa güzel dururdu.Varmı daha önce yapan arkadaş.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınızı belirtirseniz..imza hanenize de aracınızı eklerseniz bir daha araç belirtmek durumunda kalmazsınız ve arkadaşlarımız daha iyi yardımcı olacaktır..
|
|
safrane23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
sanırım haklısın kardeş dikkatimden kaçmış :)) 206 sedan aracım 2007 model tampon bölümü üstteki kırmızı 206 ile aynı.
|
|
safrane23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
fikri olan yok sanırım.
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |