|
Borbet jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 Saat 22:34 |
arkadaşlar bir sorum olacak.aracım için borbet jant düşünüyorum.biraz fantezi gibi bir düşünceye benzesede:))sadece düşünüyorum şu aralar aklımda böyle bir fikir var..bu arada aracım pug 406..yorumlarınızı bekliyorum..
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
yj 9542
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: yj 9542 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence pek yakışacagını sanmıorum tabii benim fikrim
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede olmaz epey fantazi kurmuşsun ama hiçhoş olmaz bence
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fatıh abı daha guzel bır jant sec abı :):)
|
|
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotoshop yapabilen var mı.aslında o kadar çok bir fantezi değil.ama tabi bu sadece bir fikir..paylaşımınız için sağolun.
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol emrah...:))belki de...
|
|
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence hoş olmamış ama sen bilrsin ginede
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
A.L.P
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç sadeyken guzel durmuyo taktıktan sora birsey yapacaksan ustune bilemem..:D
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bence resimlerde gayet yakışmış sonuçta 406 bmw ye benzeyen bir araç bmw yakışıo da 406 ya neden yakışmasın:) Şöyle bol offsetlisinden ama tabi bu da motora baya bi yük demek:)
|
|
Eastanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
|
Yakışabilir bence neden yakışmasın sonuçta uzun araba!
Borbetten ziyade 2 model daha var! BBS'in modeli; Piyasada pek bulunmayan bir mal sağa sola sordum da 2000-2500lerden bahsedilio. Bununda tam ismini öğrenemedim ama Herko Legend yazıo bazı yerlerde; Görüntü olarak gayet hoş ben aracıma bunlardan da takmayı düşündüm ama borbetten vazgeçemedim. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Ben yaptım oldu.. Bence değişik ve güzel olur..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olur 406 uzun araba
|
|
smttali
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum bence güsel olur yaa tabi yinede sen bilrsn
|
|
HKS
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağolun dostlarım..yaza bomba gibi bir 406 geliyor..paylaşımınız için sağolun ben kararımı verdim...
|
|
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede yakışır
|
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ENKEİ RT6 jantını tavsiye ederim ;) http://www.streetdreams.org/wheel_brands/Enkei.php bu siteden de bakabilirisn Düzenleyen YKP - 18 Şubat 2009 Saat 17:00 |
|
osmans
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence yakısmaz yaa olmamıs zaten resımlerdende bellı
|
|
woodo_21
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence ofsetler 10 numara açar borbet uyar bence yani... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |