![]() |
|
Yeni 3008 MyPeugeot Bağlanmama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
safa.faz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2021 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 Saat 22:38 |
|
Herkese iyi günler.Yeni makyajlı kasa Peugeot 3008 Allure aracını aldık.2021 model.MyPugeot uygulamasına bağlayamıyorum.Bluetooth açık olduğu halde uygulamaya bağlanmıyor sorun nedir.Telefon iphone7.
|
||
![]() |
||
Ozdemirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozdemirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Maalesef bu program pek stabil çalışmıyor. Ben bir ara başarmıştım ama şu an uygulamanın son güncellemesini yükleyince ARACA BAĞLANDI yazmasına rağmen veriler teletona akmıyor. Şunları tavsiye edebilirim.
1. Araç ile telefon bluetooth eşleşmesini silip yeniden eşleştirin. 2. Bluetooth kapalı iken telefonun orijinal kablosu ile USB üzerinden bir bağlantı yapmayı deneyin. 3. Daha sonra MyPeugeot uygulamasını açın. 4. Uygulama açık iken, teleonun bluetooth sinyalini açın ve araca bluetooh üzerinden bağlayın. 5. Cep telefonunun bildirim ekranında MyPeugeot Araca Bağlanabilir uyarısı belirecek. Ona tıklayın ve uygulamanın bağlanmasını sağlayın. 6. Tüm bunları cep telefonu şebekesi olan bir yerde yapın. 7. 5-6 saniye sonra MyPeugeot uygulamasında, üst kısımda açık mavi bir bant belirecek ve ARACA BAĞLI yazısı çıkacak. dediğim gibi program çok stabil değil. Bu adımlaı çok kez deneyerek sonunda başaran da var, her defasında değil de arada sıada araca bağlayabilen de var.
|
||
![]() |
||
safa.faz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2021 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok teşekkür ederim.Verdiğiniz önerileri deneyip size en kısa sürede geri dönüt vereceğim sağlıcakla kalın.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
Malesef peugeot bu konuda sıkıntılı hocam inşallah problemizi çözüme kavuşturursunuz. Öyleki yetkili servislerde bile yapamayorlar durum öyle vahim yani
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
Ustam Allah senden razı olsun. Dediklerini sırayla yaptım şansmı desem bilemiyorum ancak tekte bağlandı uygulama 2-3 haftadır uğraşıyordum. Sorunum çözüme kavuştu şuan sorunsuz çalışıyor uygulama stabil. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
|
||
![]() |
||
Ozdemirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozdemirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok sevindim hocam. Bende geçenlerde Android Auto da çalıştı :) tek seferlik olabir ama. Göreceğiz..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |