|
206 çözülemeyen P1336 Arıza kodu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ertugerol26
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2019 Saat 14:12 |
Arkadaşlar merhaba,
başımda bir problem var ama çözüm bulamadık servis dahil çözemedi artık çok bunalttı. Araç 2005 Model Peugeot 206 1.4 Benzin&LPG Pop Art modeli araç soğukken herhangi bir sıkıntı yok çalışıyor kalkışta vs. hiç bir sorun yok ama araç 90 derece geldimi çekişten düşme egzozda patlama gaz yememe problemleri çıkmaya başlıyor hem benzinde hemde LPG de aynı sorun var motor arıza ışığı yakıyor baktığımız da P1336 Arızası veriyor Krank Sensör Arızası başına gelip çözen oldumu çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı Yapılan işlemler sırasıyla aşağıdaki gibi; magnetti marelli bobin sıfır takıldı. Bujiler sıfır takıldı. Enjektörler temizlendi. Boğaz kelebeği temizlendi. Krank sensörü değişti. subap ayarı yapıldı. sente kontrolü yapıldı. triger geçen sene değişti. servis çözemedi bilgisi olan varsa çok sevinirim.
|
|
Caglarzeren
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Caglarzeren
|
Çözüm bulabildiniz mi bu konuda
|
|
littlenikksay
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
|
Alakasız gibi görünse de hararet müşürü olabilir mi
|
|
206 1.6 XT 110HP
|
|
Caglarzeren
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Caglarzeren
|
Hararet müşürünü değiştirmeyi düşünüyordum aynı dert bendede mevcut buji ve krank değiştirmedim sadece arkadaşla aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bakan usta çözemiyor çok saçma bir durum. Bunu halletmeden muayeneyede girmek istemiyorum. Bakalım ne olacak. Konuyu açan arkadaşa bi uluşsam çözücem mevzuyuda. İnş görür
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı satmıştır büyük ihtmal. bujiyle alakası yoktur müşüre bi bakın .
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Aracın Motor tipi 1.4 16v 90hp olan mıdır.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Caglarzeren
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Caglarzeren
|
1.4 sw peugeot 206 model. Tamirciye gittim beyin dedi ama sonra odb cihazı ile bağlanıp enjektör 1 hatası verdiğini gördüm. Enjektörleri 200tlye temizlettim taktım sorun devam etti. 1 tane başka marka 450tlye enjektör alıp taktım düzeldi. Onun yanında oksij3n sensörlerini temizledim, devir sensörünü temizledim. Kelebek boğaz rölanti vs temizledim. Araç şıkır şıkır oldu sonunda. Peugouta uyumlu elm sensörü almanın faydasını gördüm sonunda.
Tamirciye gitsem 250tl tespit deyip bütün parçaları sırasıyla değiştirtecekti.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |