|
Hız sabitleme sorunumu cözemiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Leventusta
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2019 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Leventusta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2019 Saat 22:40 |
Değerli arkadaşlar benim aslanın hız sabitleme devreye girmiyor sınırlama calısıyor kumanda kolu debriyaj müşürü fren müşürü gaz pedalı ne varsa denedim orijinal cihazda arza kaydı yok kodlamalar yapıldı.
Benim şahsi fikrim araç 4 ve 5.viteste olduğunu algılamıyor olabilir yalnız kime hangi ustaya sorduysam araç 4 veya 5 inci vitesi nasıl ve nerden algılıyor bilen yok bu konuda kim akıl verebilir yada yardımcı olabilir.
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki devreye alırken ekrandaki çizgi yanıp sönmeye başlıyor mu? Bir de düşük hızlarda seyrederken 20-30 gibi hız sabitlemeyi devreye almaya çalıştığınızda yol bilgisayarında "hız çok düşük hız sabitleyici devreye alınamaz" gibi veya buna benzer bir uyarı çıkıyor mu?
Düzenleyen iso0625 - 31 Mart 2019 Saat 01:22 |
|
Leventusta
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2019 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Leventusta
|
Evet çizgi çıkıyor hatda o anki km yide yazıyor artırma yada düşürmeye basınca atlamaya başlıyor düşük hızdaki olayı uygulayamıyorum navimex dabıl ekran var .
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende de böyle bir arıza vardı ben bu şekilde çözdüm burada da paylaştım belki faydasi dokunur.
|
|
Leventusta
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Leventusta
|
kodlamaları kontrol etdik sınırlamayı devre dışı etdik ama sabitlemeyi hiç kapatıp açmadık yarın konuda deniyeyim bitek o kaldı zaten
|
|
iso0625
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet can sıkan bir durum eğer müşürlerde bir problem yoksa ki bende yoktu deneme yanılma böyle çözdüm. İşe yarayıp yaramadığını yazarsanız bilgilenmiş oluruz.
|
|
Leventusta
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Leventusta
|
devreye girerse yazarım yarın mutlaka deniyicem
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam araç o işi hız ve devir durumuna göre belirliyor. hatırladığım kadarıyla. kolu değiştirip deneme yaptınızmıydı. yoksa söküp kontrol mü ettiniz sadece.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Leventusta
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Leventusta
|
hocam tam üçtane kol denedim biri yeni sıfır diğer ikisi çalışan aracta n aldımhatda benim parçaları da o araca taktım sıkıntı yok çakışıyor benim aracın parcaları
|
|
Leventusta
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Leventusta
|
kodlamayı bugün hem motor beyninden hem de bsi den kapatıp tekrardan açtım sonuç hüsran maalesef devreye girmiyor
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yapılacak işlemlerin bir çoğunu yaptırmışsınız o zaman hocam geriye motor ecu ve bsı kontrolü kalıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
ben daha önce diagbox ile açamadığım bir 207 de, peugeot planet ile deneyerek açmıştım, peugeot planet ile de denediniz mi?
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |