|
İstanbul Organizasyonu 10.05.2015 |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2015 Saat 12:42 |
Peugeot Turkey olarak toplanma fırsatı bulamadık gerek benim iş yoğumluğum gereksede çok büyük bir talep olmamasından dolayı. Havalarda ısınmaya başladı 10 Mayıs Pazar günü sitemizin 7. yılını kutlamak için yedek parça sponsorumuz RSH Otomotiv'de bir organizasyon düşünüyorum. Organizasyonda; ufak bir çekiliş ( küçük hediyeler ), Fotoğraf çekimi, Ücretsiz Sticker dağıtımı, Pasta kesimi ve ikramlar olucak. Tanışma ve yeniden silkelenip organizasyonlara başlamak için güzel bir fırsat. Adres : Bahçelievler Mah. İdeal Sk. No:33/B Pendik / İSTANBUL Tarih : 10.05.2015 Pazar Saat : 12.00 Çekilişte verilecek hediyeler 1 kişiye yağ bakım seti 1 kişiye genel bakım seti 1 kişiyede daha kararlaştırmadık çok ufak olmayan başka bir hediye vericez. Katılımcılar konu altında yanında getirecekleride varsa + olarak belirtirlerse listeye ekleyeceğim. Etkinliğimize, Katılımcıların İncelemesi için, Dumankaya Peugeot'dan Sıfır 308 getirilecektir. Total ve Sponsor bir Jant firması stand kuracaktır. İrtibat : Gökhan Goral - 0532 7777 933 Namık Hızarcıoğlu 0542 302 88 08 ( Whatsapp' dan konum bilgisi isteyenler yazabilir. ) 0216 490 00 08 Ulaşım Krokileri Google Maps : https://goo.gl/maps/UxOJN Şimdiki Katılımcı Listesi Gökhan Goral Namık Hızarcıoğlu + 1 Fuat Kaptan torres soner EmRC + 1 Eozgur27 + 1 hakanilkiz turerk rizeli_53 KuzuX + 1 ibrahim Exulisive muhammed.ceyhan + 1 fætih + 1 mercanf ( fatih mercan ) kaptan_60 ( Harunturk ) mr.gti DURUKANGOKHAN KOBAYIMSI + 2 oktaybarakdar SiYAH + 1 ZAFERX mami78 atilla77 Muhasebeci yigitberberoglu
Düzenleyen GökhaN - 10 Mayıs 2015 Saat 10:54 |
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ya dostum o değilde eskisi gibi bir talep yok siteye, çoğu arkadaş diğer siteye kaymış ve burada bir şey yazdığında bile kimse cevap vermemekte. Çok önceleri organizasyonlara katılırdım fakat hep goy goy vu tu tu tu başka bir şey yok kimsenin kimseye faydası yok herkes yok şöyle gazladım yok böyle gazladım otur arkadaş bir usta konuş kim ne iş yapar tartış arabalar hakkında herkes el becerisi ile bir şey yapsın yok anca dedikodu dedikodu.. Fuat başkan beni de bilir, arabalarımı da bilir..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben diğer site hakkında konuşmak istemiyorum onlar geçmişte kaldı. Bir siteden sürekli aynı performansı beklemekte imkansız insanların vakit ayırmasıda daha önce başka siteler vardı kapandı gitti clu peugeot lar tuning peugeot diğer söylediğin sitede başka çocuklara aitti onlarda kapadı sonra diğerleri açtı bu düzen ve döngü böyle devam edicek. Birde şunu unutmamak lazım artık araba, modifiye vb konular rağbet görmüyor bütün site ve otomobil kuluplerindeki düşüşte bu yüzden. Peugeot Turkey şuan Türkiye'deki belkide dünya genelinde en yüksek ziyaretçi trafiğine sahip Peugeot sitesidir, zamanla toparlanır merak etme. Düzenleyen GökhaN - 15 Nisan 2015 Saat 17:47 |
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
İnşallah dediğin gibi olur ve site daha da bir hareketlenir, hemen hemen her gün siteye girmeye çalışıyorum bir şeyler yazmaya çalışıyorum bu azmi diğer üyelere de aşılamak lazım.
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olur olur merak etme bu siteden tam sayısını bilmesemde şimdiye kadar 5-6 tane site açıldı son açılan harici hepside 2-3 yıl yayın yapıp kapandı. Genel itibariyle de böyle devam ediyor. Çıkar amacı güden arkadan konuşmaların olduğu tüm site daha doğrusu ortamlar birgün biter. Bizde ne arkadan konuşma ne çıkar var önümüze bakıyoruz o yüzden içim rahat, herkes yerinde rahat olsun. Sitedende bir beklentim yok sadece muhabbet ve yardımlaşma olsun o yüzdende belki bu kadar büyük bir ziyaretçi trafiğine sahip daha aklımdaki şeyleri yapmaya fırsatım olmadı www.peugeotturkey.com' u 7 senede ilk defa yenileyebildim zamanla diğerleride olur
Düzenleyen GökhaN - 16 Nisan 2015 Saat 09:34 |
|
torres
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesin olmamakla birlikte ordayım inş
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ekledim bir aksilik çıkarsa belirtirsin
|
|
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bir mani olmazsa bende geleceğim inşallah... |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ekledim
|
|
EmRC
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2015 Konum: Kartal/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gelirim bende arkadaşlar
+1 RC daha |
|
FF 206 RC
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ekledim.
|
|
Eozgur27
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iki kişi gelmeyi düşünüyorum
|
|
eozgur27
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eklendi. |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
hakanilkiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2015 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakanilkiz
|
Arkadaşlar selam. 62 dakk önce üye oldum. Muhtemelen %95 geleceğim. Benide ekleyiniz.
|
|
I LOVE 106
|
|
turerk
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2014 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar bende aslinda kasim ayinda uye olmus olmama ragmen ilk kez mesajlara katiliyorum. Ben de toplantiniza katilmak ve sizlerle tanismayi isterim. Saygilar...
|
|
Peugeotum 508 e-hdi
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hoşgeldin. listeye ekledim
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Listeye ekledim Bekliyoruz
|
|
dalgakıran
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
|
Güzel bir organizasyon. gelen mailleri takip ediyorum.reklamlar bazen insanı sinir etse de güzel :)
eğer avrupa tarafında olsa idi gelirdim. pendik tekirdağa bihayli uzak :) Bol eğlenceler |
|
59 TT 034
Peugeot 206 2004 X-line |
|
hakanilkiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2015 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakanilkiz
|
yahu arkadaş :) avrupa ile pendik arası zaten 25 km nolacak yahuu. havada güzel tanışmış kaynaşmış olurduk. utanın 62 dkk pardon :) bir kaç saat önce aranıza katılmış biri olarak organizasyona katılıyorum. location uma bakma sen :P evime 1 km mesafede :D takılıyorum arkadaşım kısmet inşallah.
Düzenleyen hakanilkiz - 17 Nisan 2015 Saat 16:34 |
|
I LOVE 106
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |