![]() |
|
!!! ARACIM YANDI !!! Bi yardım arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2014 Saat 00:37 |
Arkadaşlar aracım arkadaştaydı tatile gitöişti balıkesir akçaya araç ş.içinde bi anda motor kısmından alevler yükselerek motor kısmı yanmaya başlamış itfaiye gelip söndürene kadarda kaputun altında ne varsa yanmış ön kaput falan yanmış araç bu gece bana buraya gelicek ben daha görmedim aracımı daha önceden böyle motor kısmı yanan araç bileniniz varsa sizce adam edilebilirmi ki araç yoksa hurdaya mı gider
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir görmek lazımda şase çok zarar aldıysa sıkıntı. Büyük geçmiş olsun dikkat etmek lazım bu havalarda.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok gecmis olsun...
Ben ilk kez duyuyorum boyle bir olayi.. |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
lpg limiydi araç ?
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ...ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ LPG MİYDİ ???
BEN 3 TANE ARAÇ YANARKEN GÖRDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Büyük geçmiş olsun umarım kurtarılır.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam büyük geçmiş olsun kimseye bişey olmamış sanırım, bu hiç yoktan iyidir. Sonrasında ise bi arkadaşımın başına böyle kötü bi olay başına gelmişti, adam edene kadar baya bi zamanlarını aldı (arkadaş kaportacı olduğu halde) dayımında başına geldi seat toledo idi onunkide fan motorununun ordan akşam üstü bi yanma olayı çıkmıştı dayım kendi çabalarını son radde kadar kullanarak söndürdü ama ona rağmen 1800 civarı bi masraf çıktı. allah kolaylık versin...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
kardeşim çok geçmiş olsun öncelikle kimseye birşey olmaması sevindirici sanırım senin aracı çanakkale balıkesir yolunda bir ranpada gördüm benim karşı istikametimdeydi södürülmüş ve başında bekliyenler vardı çok üzülmüştüm sanırım siyah bir 206 çok geçmiş olsun
Düzenleyen by_cüneyt - 06 Ağustos 2014 Saat 13:32 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Çok geçmiş olsun, en korktuğum şeydir. İlk aracımdan bu yana yangın tüpsüz gezmem, ama o 1 kglık tüpün de 3-5 saniyede bittiğini duydum, halen tırsarım. Allah yardımcınız olsun.
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Büyük geçmiş olsun
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Çok geçmiş olsun umarım sıkıntı en ucuz şekilde hallolur
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
gpa98106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun umarım büyük hasar yoktur...
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Tam olarak saat kaç gibiydi hatırlayailiyomusunuz? Arkadaşın söylediğine göre akçayın içinde bir sokakta olmuş olay sizin söylediğiniz sanırım anayolda benim araç roland garros koyu yeşil rengi Daha hala gelmedi araç bugün gelicekti hala bekliyorum bi araç daha varmış onunla beraber ikisini getircem dedi kurtarıcı arkadaşın söylediğine göre içinde ön göğüste falan hiç bişey yok ama motor kaputu ve motor kısmı komple gitti dedi nasıl olucak bilmiyorum trafik sigortasının falan bi yardımı olmaz sanırım itfaiye söndürmüş itfaiyeciler elektrik sisteminden çıkmış falan demişler arkadaşa tüplüydü araç bide patlamamış iyi tüp
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
cok cok gecmis olsun , bujilerde kacirma olabilir
|
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
kardeşim tam renginden emin değilim araç koyu renkti ayvacık balıkesir yoluydu dönmek istedim yol ayrımı yoktu öğlen vakti daha olmamıştı yanımda ailem olduğundan karşı yolda park edip gelemedim gerçi araç söndürüldüğü için çok fazla önemsemedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
özeden telimi attım istersen arayabilirsin
Düzenleyen by_cüneyt - 06 Ağustos 2014 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir olay.Motor bölümü yanan aracı adam etmek zordur tabi bakılır ölçülür biçilir ne kadar yandığına zarar gördüğüne bağlı kurtarılması umarım kurtarılabilecek durumdadır .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Geçmiş olsun, yaralanan olmaması sevindirici. İnşallah kolay yollu halledersiniz.
|
|
![]() |
|
MDRNN17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Büyük geçmiş olsun inşallah en az masrafla çıkarsın
|
|
![]() |
|
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
büyük geçmiş olsun bujilerde bir kaçak olabilir ve ya motor yağı bitmişse o sırada araç zorlandıysa 120-130 gibi hızlarla herhangi bir bölüm şase yapmış olabilir bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama can kaybı olmaması sevindirici
|
|
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |