![]() |
|
İstanbul Çay Partisi Organizasyonu Resimleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 Saat 01:40 |
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
= ) teşekkürler burak
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
gelen resimleri ilk mesajda topluyorum
rica ederim ramazan abi :)
|
|
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
cok güzel bir buluşma oldu çok güldük yolda çok kastım kaza yapıcam diye de sükür sağ salim girdik eve :D Herkese teşekkürler çok keyifli geçti arayı fazla açmayalım
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Yeni üye olmama daha tanışamadan buluşmaya katılmama rağmen sanki her zaman görüştüğüm arkadaş ortamı gibi sıcak samimi bi ortamdı hiç yabancılık çekmedim herkese teşekkür ederim çok güzel bi akşam oldu en kısa zamanda tekrarlayalım.
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu akşam buluşma var deseniz bu sefer ilk gelen ben olurdum o derece güzel bir gündü :) Yalnız benim arabada yola yapışmıyomuş 306 lar 106 lar bastı gitti virajda ben biraz daha gaza bassam uçuşa geçecek gibiydi acil 5 cm yay aranıyor :)
|
|
|
|
![]() |
|
Virajda bende biraz korktum valla yavaşlamak zorunda kaldım :) |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hepinizin ayağına sağlık arkadaşlar, biz sizden sonra nerdeyse İstanbul turu attık, Soner'i bırakmaya giderken Mecidiyeköy'de trafiğe yakalandık 1 saatte Üsküdara geçtik, dönüştede aynı trafik vardı hiç bulaşmayalım diye Fsm'yi dolaştık saat 2:30 da eve vardık, Reco efendi yolda uyudu tabi :)
|
|
![]() |
|
Vay terbiyesiz :)) |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Arkadaslar hepinizin ayagina saglik, guzel bi aksamdi. Sohbet, muhabbet dolu dolu bir gece oldu. Guzel eylendik
Guzel gulduk, allah muhabbetimizi bozmasin. En kisa zamanda tekrarina ins. |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
En kısa zamanda inşallah yeniden buluşalım makara muhabbet gayet iyiydi bu gün çalışmalara başladık plaka aydınlatma yapılıyor arkadaşın arabanın farları benimki gibi yaptık güzel oldu resimleri yüklerim fazla vaktinizi de almadı
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Ya yol sıkıntıliydi bende önce şaşırdım ama sorun olmadi
|
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Rengide griyse görmüş olurdum bende
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Beyaz araba ama kesinlikle tavsiye
|
|
![]() |
|
Dün hiç aklımıza gelmedi senin farları benim arabaya takıp bakmak
![]() ![]() |
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Yap sen yap pişman olmucaksin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Tolga kesinlikle takmalisin;)
|
|
![]() |
|
Diğerlerini bi halledelimde tampon var önce hız sabitleyiciyede kafayı takmış durumdayım
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
Trigerden kurtardın Mehmet 400 kağıt cepte :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |