![]() |
|
02/07/2014 BURSA ORGANİZASYON FOTOĞRAFLARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 Saat 21:16 |
Sevgili arkadaşlarım, ilk etapta tanışma kaynaşma babında iftardan sonra meşrubat eşliğinde bir buluşma yapalım diye düşündüm. Malum hafta sonları ramazan ayında hısım-akraba iftar gezmeleri olur diye 03/06/2014 perşembe günü akşamı iftardan sonra buluşalım diyorum. Mekan olarak dağ yolunda nezih Bursa manzaralı çay bahçesi olabilir. Sizlerinde fikirlerini ve katılım durumlarını öğrenmek isterim.
Düzenleyen eksper_emre16 - 26 Haziran 2014 Saat 23:23 |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haydi bursa ayaklanma zamani hep destek tam destek
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Uygun bir tarih olursa burdan da destek olabiliriz Emre, görelim bakalım Bursa'lı arkadaşları :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Serkan Abi ve Burak dostum :) Haydi hayırlısı o zaman.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bi ara bulusalim bi bursa turu atalim cay icelim :)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
2 gün önce bursa'dan geçtim fakat orada olsam herhalde gelemezdim orası bana çok karışık geldi ya trafiği istanbul 2 olmuş bazı bölgelerde. izmiri de sevmedim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Güncel.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
16v8554 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Maaşallah aracınız çok güzel, güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. Arkadaşlar katılacak arkadaşlarım bu kadar ise o halde buluşma yeri ve tarihi için fikirleri yazalım günceli :):)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
16v8554 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Saolun teşekkürler. Ben daha önce bursa'da organizasyona katılmadım. sizlere ayak uydurabilirim. bir yerde buluşup karar verilebilir. yada kararlaştırıp bursa turuda atabiliriz.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Hafta ortası ve hafta sonları genellikle yolda olduğumdan birşey diyemiyeceğim , aslında günler herhafta değişebiliyor o ayrıda :) kısmet :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bursa Turu değilde Çay kahve muhabbet fotoğraf falan daha iyi olur bence. Yer Mudanya yada Misi olabilir siz ne dersiniz ?
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Evet dediğiniz gibi mudanya olabilir. Haftasonu bana daha uygundur. günü kararlaştırabiliriz.
![]() |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Katılım yine çok az olmıcak galiba buluşma ?
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Arkadaşlar az-çok farketmez. Önemli olan fazlaca olmak değil, tanışıp kaynaşmak. Elbette fazla olunca daha güzel bir görüntü ve muhabbet ortamı olur ama kaç kişi olacağımız önemli değil arkadaşlar :) Ben 3 kişide 5 kişide olsak görüşelim derim.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aynen Emre, zamanında bizde 3-4 kişi az buluşma yapmadık, hepsi birbirinden keyifliydi.
|
|
![]() |
|
mobydick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bursada cam tavanın perdesini tamir edebilecek biyer varmı.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
soruyu yanlıs baslıkta sormussunuz
Düzenleyen dogan106 - 27 Mayıs 2014 Saat 12:05 |
|
![]() |
|
mobydick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Kusura bakmayın. Sayfayı yeni gördüm ve üye oldum. Bursadaki arkadaşlar burada paylaşımda bulunduğu için yazdım.
|
|
![]() |
|
eraynaim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: Müdür Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Arkadaşlar ben İstanbuldan Erkan
eğer tarih uyarsa ben bile katılabilirim Bandırmalıyım Bursaya sürekli giderim o yüzden sorun olmaz inşallah yeter ki tarih uysun |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |