|
307 İçin Kolçak |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
kadirz_m
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2014 Saat 18:21 |
arkadaşlar merhaba.. 307 için kolçak alacağım, aracımın ön tarafında 2 kolcak var ve bayağı eskimiş ve deforme olmuş durumda.. ben de
http://www.sanalpazar.com/M-Comfot-Peugeot-307-Gri-4-Fonksiyonlu-Kolcak-30c017__isp16857247#imgd linkteki kolcağı almayı düşünüyorum ama biraz büyükmüş gibi duruyor.. 2 tane alsam uyar mı acaba?? ya da kolcak alabileceğim uygun bir yer var mı?? bulunduğum yer mahrumiyet bölgesidir.. internetten almaktan başka çarem yok, bunu da değerlendirirseniz memnun olurum.. bu tarz kolcak kullanan varsa bilgi verirse memnun olurum.. Düzenleyen kadirz_m - 01 Mart 2014 Saat 18:31 |
|
307 XT - 2004 model
|
|
muku
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 lerin orjinal kolçakları zaten güzel,herkes orjinal gibi duran kolçak arayışındayken siz neden bu çakma kolçağı takacaksınız ki? Bi döşemeciye gidip orjinal kolçaklarınıza bakım yaptırsanız daha iyi olmazmı
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen bende var olan kolçaklarınızın tamir edilip kullanılmasından yanayım. ayrıca verdiğiniz linkteki kolçak için aracı deliceniz. duruma göre koltuğu bile sökmeniz gerekebilir montaj için. ayrıca kolçakta en iyi marka armster dır. biraz pahalıdır ama kalite ve dayanıklılık konusunda 10 numaradır. ben yinede bi döşemeciye gidip tamir ettirin diyorum.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugraya katılıyorum. bir araca sonradan kolcak takılacaksa kesinlikle armster taktırmak lazım. her araca özel üretim yüzde yüz garantili mal. bence arkadaslarımın dedigi gibi orjinal kolcaklarınızı dösemecide yenilettirin. memleketinizde yoksa, yerinden sökün kargo yapın istanbula bu isi yapan yerler var yenilesinler gondersinler. verdiginiz linkteli ürün orta konsola takılıyor, bu urun zaten ortada 1 tane takılabilir 2 tane takmaya musait bir urun degil.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
kadirz_m
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dediğiniz gibi yapayım o zaman... tunceli mazgirt te olunca ne döşemeci ne arabadan anlayan usta var.. her bindiğimde gözüme batıyor resmen ne yapayım.. artık izinde falan batıya gidersem o zaman yaptırırım.. cevaplar için teşekkür ederim..
|
|
307 XT - 2004 model
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet haklısınız, arabanın icinde cok vakit geciriyoruz, gozumuze hos gelmeyen bisi varsa cok batıyor insana. güzelce yaptırırsınız, cok bisi de tutmaz zaten. keyifle kullanırsınız orjianlleri.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
ersan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acaba kolcagi olmayan koltuga cikmacidan temin edip orjinal kolcak takilabilir mi?
|
|
2005 307 1,4 HDI 70 HP, XR
|
|
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende kolçak almayı düşünüyorum 307 için. internetten baktım ama uyarmı uymazmı bilemedim. ne önerirsiniz?
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ben bunun 308 için olanını aldım kendim kolayca monte ettim. Çok memnunum. Daha ucuzları var ama onlar hakkında bir bilgim yok. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
Güzelmiş.307 ye uyarmi acaba?
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
180 tl biraz fazla değilmi ? çıkmacıdan orjinal temiz bişey bulunabilir bence çok ihtiyaç varsa
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
şimşek 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
Ihtiyacım var. Kolum ağrıyor bazen. Gitti gidiyorda gördüm 60-70 tl civari Ama uyarmi bilmiyorum.180 banada fazla geldi
|
|
|
|
şimşek 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
bu iyi bence fiyatıda uygun ben monte edebilirmiyim acaba?
|
|
|
|
şimşek 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
tşk ler. 1 tane almam yeterlimi? :(( bende bunlardan var dedinde
|
|
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
|
şimşek 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
saçma bi soru oldu :)))))) kabul ediyorum . sormadım farzedin:)))
|
|
|
|
tongucuk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sormuşsun bi defa
|
|
|
şimşek 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
en başta kadir arkadaş iki tane var bende yazmış. acaba mı dedim
|
|
|
|
tongucuk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şansını zorlama :)))))
|
|
|
şimşek 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
tşk.salih abi. tamam sustum tongucuk abi o zaman bi tane alıyorum takamazsam yine başınızı ağrıtırım
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |