|
Egzos Muaynesi Hakkında |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 Saat 19:29 |
|
Arkadaşlar bugune kadar aracıma egzos muaynesını hep genel muayneye gıderken gereklı olduğu ıçın yaptırdım ama malum genel muaynenın suresı 2 yıl .Egzos muaynesının suresı ise 1 yıl geçerli .Geçenlerde bir tanıdığımız baya yuklu bır ceza yemış egzos emisyonu yuzunden.Şımdı benım egzos muaynesı bıtıyor ama genel muayneye 1 yıl daha var anlaşılan bu konu hakkındada baya denetım yapılıyormuş yaptırmam gereklımı yoksa genel muayneye kadar bir sorun olmazmı bılgısı olan ?
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben şimdiye kadar egzoz emisyona bakn polis görmedim kardeşim. Ama polisleri anlamak zor. Kimisi yangın tupu yok diye ceza yazar yani.
|
||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
acilen yaptır yanlış hatırlamıyorsam ya 4200 yada 7200 tl cezası var egzos muayene ücretide 32 tl ydi heralde risk alma boşuna
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Hocam bende hiç önemsemedim genel muayene zamanı gelince yaptırırım diye,yaptırma 35 lira, cezasını tam hatırlamıyorumda baya bi yüksekmiş bende duyunca hemen yaptırdım.
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi ben egzoz muayenesi 3 yıl geçmişti çevirmeye girdim bir sıkıntı olmadı ya, sadece muayene geçmiş diye uyarı cezası aldım 77 tl. :)
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen dedğiniz ücretten yaptırdım geçen senede muayneye gıtcez dıye dedığım gıbı ben bugune kadar hep muayneden muayneye yaptırırdım ama yapalım ozaman rısk alıncak gıbı değil rakkamlar 5 Dk lık iş sonuçta teşekkürler... |
||
||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam tanıdık muayne olduğu halde evraktan pulu düşmüş bıde muayne sonrası kuçuk bır kağıt verıyorlar uzerınde değerler var kağıdınıda atmış bulunmuş puluda yok dıye yemış cezayı. |
||
||
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Egsoz muayenesinin çok yüklü miktarda cezaları var arkadasların dediiği gibi bu miktar 5-6 bin lirayı buluyor.. Polisten polise fark ediyor ama kıl birisine denk gelirseniz affetmezler 30 - 40 tl yerine bu miktarları ceza olarak ödeyebilrsiniz.. Bu kadar yuksek ceza olmasının temel sebebi ise çevreye karşı duyarsızlık ve çevre kirliliğine sebebiyet vermek olarak gösteriliyor...
|
||
308 VTI // 2009
|
||
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ozaman üşenmeyip yaptırıcaz ne olur ne olmaz aracı sadece şehır ıçınce kullanmıyorum nerde ne gelceği belli olmaz gidip yaptıralım en iyisi alalım pulumuzu kafamız rahat olsun teşekkurler cevap ıçın :) |
||
||
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bugün 1996 tempreya egzoz muayenesi yaptırmış biri 2 yıl olarak işlemişler şaşırdım acaba egzoz muayenesi 2 yıl mı oldu bilgisi olan var mı yoksa yanlış mı yapmış baktım inceledim 2016 yazıyordu :S
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vallahi güncel durumdan haberım yok bakalım 16 sında gidicem bitiyor görücez ozaman nasıl olmuş ama 1 yıldır buyuk ıhtımalle bır karışıklık olmuştur dıye dusunuyorum .Keşke 2 yılda bir olsa egzos emisyon işi bıraz daha mantıklı gibi duruyor ayrı ayrı yaptırmaktansa. |
||
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eskiden muayne ile birlikte yaptırırdım, 2 yıllık olurdu tarihleri denk gelirdi, sabah ruhsata baktım egzoz emisyon tarihini 1 yıllık yapmıslar muayneden 1 yıl evvel bitmis oldu. bana da sanayi yolu gozuktu, yaptırayım bari.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
|
bi yanlış olmasın ya egzoz muayenesi 2 yıl diye biliyorum ben muayene girerken egzoz muayenesinide yaptırıyordum çünkü?
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende oyle biliyordum. sabah baktım hatta muayne kartına daha evvel hep 2 yıl yazmıslar, gecen sene girdim muayneye 1 yıllık yapmıslar gecen ay dolmus. cezasıda yuksek demis yukarıdaki arkadaslarımız. onemli bir konu.
|
||
|
||
ömer_tarsus
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
|
Arkadaşlar egzos muayenesi araç 10 yaşına kadar 2 senede 1 daha sonra her sene. 30 tl için riske gerek yok gününde yaptırmak lazım.
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ömer bey, cevap icin tesekkurler, vakit gecirmeden yapmakta fayda var demekki. 10 yası dolmus aracların dikkatine diyelim bari, cogu kisinin haberi yoktur. hepimiz 2 devam ediyor diye biliyoruz. |
||
|
||
ömer_tarsus
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
|
Ben teşekkür ederim. Bence saçma bir uygulama aynı mantıkla bakınca araç muayenesinide 10 yaşını dolduran araçları her sene yapmaları lazım. Muayene 2 yıldaysa egzosda 2 yılda olmalıydı ve muayene sırasında ek ücret alınmadan yapılmalıydı
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben yaptırdım arkadaşlar 35 TL olmuş ücreti 2014 den 2016 ya kadar tarıh ışlemış karta yanı ıkı sene demek oluyor bu aracım 14 yaşında yaşla alakası yok ya önceden yılda bır kez yapılan muayne 2 sene yükseltilmiş yada ışleyen adam yanlış yaptı sonradan farkettım yoksa sorardım 2 yılda bırmı oluyor artık dıye ama galba öyle artık.
|
||
||
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim daha evvel hep 2 yıllık yapılıyordu, bu yıl 1 yıllık kaşememiş yapan yer. pazartesi ugrayacam zaten oraya, 1 yılsa yenileticem, yanlıslık varsa düzeltirler zaten. hayırlısı artık. bakalım gelişmeleri aktarırım buradan sizlere.
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |