|
Sonar Marka AngeL Far... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 18:13 |
Arkadaşlar az önce Sonar Marka Angel Far haLkaLarı beyaz yanandan Şipariş verdim bununla beraber uzun kısa ve sisler içinde ıcın 8000K xenonda sipariş ettim toplamda (xenonların motorları 1 sene garantılı ) toplamda 440 tL far + 70 x 3 tL Xenonlar = 650 tL tuttu 600 Liraya 8 taksıt e anLastık sızce nasıL ? bu arada orjınal farlarımıda satısa cıkaracagım dusunen olursa :)
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
farın montajını saglam yaptırın, güzelce silikonlasınlar su girmesin, buhar olmasın. 70 tl ye xenon kit cok uygun bulmussunuz, 1 yıl garanti motora vermisler demekki ampuller kalitesiz cıkabilir, sonerse yeni ampul parası 30 lira alırlar xenon kit 100 tl gelmis olur ki umarım olmaz. hayırlı olsun
|
|
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
50 lırayada var dedı arkadas xenon ıcın ama garantı yok dedı ıyı bısey olsun garantısı olsun basım agrımasın ıstıyorum dedım. bunu tavsıye ettı. artık sans bırazda umarım sıkıntısız bısey gelır..
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben gecen yıl gıttıgıdıyordan sonar 206 angel 260 tlye almıstım. ? sem tuningten
|
|
rizeli_53
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı olsun güzel ürün. gerçekten silikonlamayı unutma. satış yapan arkadaşların çoğu buna silikon çekilmiş ne gerek var desede ısrarcı olun bence gerçekten çok gerek var.
|
|
deLySey
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayatımda sanırım ılk defa bu kadar hızlı kargo aldım :D dun aksam 4:30 da verdıgım sıparıs bugun sabah 08.00 da elıme ulastı :D farlar cok sekıl duruyor :) en kısa zamanda nasıp olursa takıp resımlerıde paylasacagım :)
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |