|
Lastik hakkındaki fikirleriniz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2013 Saat 12:30 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-kampanyali-evergreen-195-45-16-kis-lastigi-sadece-145-tl-147345079/detay
İlandaki lastiğin markası hakkında bilgisi olan var mı? fiyatı en uygun buna denk gelebildim sizce alınır mı?
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
üff şimdi baktım kar lastik fiyatlarına uçmuş resmen ben 125 e iyi almışım valla volkan marka hakkında bişey diyemem o lastikciye yakınsan yumuşaklığını felan kontrol et bence çokda önemli değil ama diş deseni güzel online satış sitelerine bi bakmanı tavsiye ederim lastik almadan önce
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yer yakın da ben lastikten anlar mıyım :) dokunurum ama öyle dokunurum yani :) bakıyorum bütün sitelere arada arada ilk defa en uygun buna denk geldim 200den aşağı bulmak mucize gibi..
evet abi sadece kış için istanbul içinde kullanmalık kar yağdığında mecburiyet olmadıkça arabamı çıkartmıycak şekilde kullanmalık alıcam. tabi bende istiyorum iyi bi marka alıyım ama maddi durumum buna bile zor müsade ediyor hatta etmiyor da ben zorluyorum :) çıkma iki teneke jantla orjinal ebatlarda çıkma kış lastiği alıyım dedim adamdan bir haftadır ses çıkmadı uyuz oldum yine kendi jantıma göre bakınmaya başladım.
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |