|
sokak canlıları minik kalpler için |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 Saat 23:45 |
arkadaşlar malum kış heryer kar soğuk eminim herkes elinden geldiğince yapıyordur ama hatırlatmak istedim hepimizin evinde bulgur buğday veya ekmek kırıntıları vardır bunları cam kenarı mermerlerine koyalım kuşlar aç kalmasın kedi köpek dostlarımız için onların yiyebileceği yemek artığı gibi besinleri bir kap a koyarak herkes kapısının önüne sakin bir duvar kenarına bıraksın onların ağzı var dili yok konuşamazlar ben acıktım susadım diyemezler LÜTFEN HERKES YAPSIN ... teşekkürler
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Destek.
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Katılıyorm özellikle bu havalarda..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
destek..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Apartmanımızın kedisi var. iyi kötü sakinler besliyorlar elimizden geleni yapıyoruz. Bazen çok yemek olduğunda bir iki kedi ile geldiğini gördüm içim cız etti. Kedi bile fazlasını paylaşıyor.
Bir destekte apartmanca bizden |
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şanlıurfa siverek te sokakta bırakılmış ve soğukdan donma üzere bulunan eşşekleri gördünüz mü? o hayvanları o soğukta dışarı salanları bulup o direğe bağlamak lazımki anlasınlar haberi gördüğümde 2013 yılının küfür rekorumu kırdım
|
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizim yabani güvercinlerimizde bize çekmiş paylaşım olayı sıfır :)
ekmeği bütün bir parça olarak koymuştum balkonun mermerine kendi aralarında , ast - üst güçlü- zayıf ı ezer muhabbeti yapıyolar, baktım böyle olmuyo kovdum hepsini ekmeği aldım poşette ıslatıp dağıtıım yaydım mermerin üstüne sonrada başladım izlemeye olay tamamdır, hepsi rızkını yedi rahatladım bende :)
|
|
tongucuk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süper bu iyilik eylem hareketine ilk bahar gelene kadar devam her gün hepimiz...
|
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayvanlar adeta buzdan heykel olmuşlar yazık valla ben o resimleri görünce oldukları yerde o şekilde donarak ölmüşler sandım neyseki ahır a götürmüşler.:(
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben haberi direk ortasından izlemeye başladım canlı olduklarını görünce şok oldum, heykel sanmıştım ilk görünce, böyle eşşeklik yapılmaz hiçbir canlıya.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |