|
YARDIM ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetdurmus
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 16:23 |
Merhaba Abilerim .
Babam emekli olduğundan volvo s40 serisi arabası bana kaldı fakat sevmiyorum 106 içimde hep bi aşk olmuştur yakın zamanda 106 Almayı düşünüyorum fakat karar veremedim . 106'ının bir çok serisi var xr,xs,quick gtı vs bunların arasındaki farklar neler .Hangisini tavsiye edersiniz tek kapı almayı düşünüyorum Yardımcı olursanız sevinirm . |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hangi seriyi istedigin zevkine, yasam tarzına, konfor ve lüks istegine kalmıs. Onları belirtmelisin yardım icin.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hız istiyorsan ve benzini önemsemem diyorsan gti
Gti tadında sürüş ama ekonomi diyorsan Quick XR ve XS' ler 4 kapı oluyor yanılmıyorsam
Düzenleyen dogan106 - 12 Kasım 2013 Saat 16:45 |
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle hoş geldiniz sizi daha iyi tanımamız için imzamda bulunan linkten kendinizi tanıtırsanız daha detaylı bilgiler almanız mümkün.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
ahmetdurmus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurmus
|
Hocam Hızı seviyorum . fakat yakıtın az olmasını istiyorum . Zevkin doruklarına Çıkarmalı insanı :)
|
|
ahmetdurmus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurmus
|
haklısınız teşekkürlerr :)
|
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ama doğru düzgün bir 106 gti bulmak da öyle kolay ve ucuz bir iş değil bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |