![]() |
|
17" RC (Atlantis) Jant Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 Saat 20:49 |
Arkadaşlar 2 haftadır gitmediğim aramadığım yer kalmadı 17"RC jant yok hiç bi yerde aksaray şirinevler sahibinden Vs..
Sahibinden istemiyorum mağazadan olsunki k.kartı ile taksit imkanı olsun. Ve sıfır olsun istiyorum. Nerede bulabilirim bilgisi olan arkadaşlar yazsın çünkü jant lastik yapıp basıcam aracı yay buldum aldım elimde duruyor jant yok. Acil yardım edin hemen gidip alıcam pazarlıksıs zaman kaybı olmasın :P ![]() Düzenleyen Alper'EN AKSU - 02 Ağustos 2013 Saat 10:17 |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende var hocam almayı dusunursen 542 897 88 15
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
atlantis jant 17 dir...16 olan ona benzeyen model normal fabrikasyon 307 lere takilan modelidir
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahsettiğin jant işte ama peugeot bayileri hariç bulamadım benzerleri var ama bu bahsettiğimiz RC yok. Cumartesiye yetiştirmem lazım edirne yapıcam :) Hemde yay ve lastiklerin uzun yol testini yapmış olurum :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
K.kartına jant lastik 8 taksit yaparsan alayım :) Jant market tarzı bişey lazım bana abi yarın bi tekrar sanko ya bi bakayım jantçılara ama umudum yok
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
LEONY SLM NE JANTI VAR SENDE?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Abi bi fikri bilgisi olan yokmu el den değil de taksit imkanı olan bi yer yokmu bildiğiniz bu jantı bulabileceğim?
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Biz Alper Aksu arkadaşımızın yeni aracına günlerce aradık bütün Türkiye'ye jancımız şirinevlerde telefon açtı yok Türkiyenin hiç bir yerinde şuanda sıfırı yok 207RC takmak zorunda kalmıştık. Aracın konusu buyrun orada geçiyor RC jant mevzusu.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29810 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
17" var atlantis ama 5 cm yay takıp bir diş torsiyonuda indirince 205*40*17 lastikle birlikte sıkıntı olur diye çekiniyorum 4 kişi binince ne olacak bu racın hali sizce?
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Hadi yaa hiç mi arka taraf yaylanmıcak 0 mı yani? peki ön karaf?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Bunlar var p.tesi gidip bakıcam alıcam gibi ama kolları sanki incemi banamı öyle geldi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Evet arkadaşlar jant ve lastik huzurlarınızda...
Jant 17" RC Atlantis: 850 TL Lastik 205*40*17: 600 TL Eski Hali Ve şimdiki hali... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Enis KORKMAZ - 23 Temmuz 2013 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Peugeot Göbek kapağını bu hafta içi takıcam jantçıda yoktu bu hafta getiricek kabartmalı logo. şimdilik sticker taktık. Yarın aracı 5 Cm basıcam torsiyonuda bir diş indiricem tekrar foto atarım en son halini
Düzenleyen Enis KORKMAZ - 23 Temmuz 2013 Saat 00:33 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu jantlar replika hocam bariz ortada ama jantmaxa bizzat burak044'le gittim yok ellerinde hşkaye o ilan inanma yorulmana degmez
|
|
![]() |
|
Selim abi takmıs jantları murat ralli bayrampasada ki benim diğer jantcı oda ikinci el ve replikaymıs jant hemen çözdüm olayı :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
:))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Lastiği murat ralliden aldım. jant hiçbir yerde yoktu. Bu gün basmak için Maslak Namistain e gittim c.tesi yapabilirmiş anca torsiyon işi biraz zamanı uzatıcak sürtme felan olmıcakmış ön 5 arka 3 cm inicekmiş. vee forumdan bi arkadaş torsiyon inince konfor 0 olacak demişti ama adam konforun çok çok az düşeceğini söyledi fiyat 150 TL.
|
|
![]() |
|
Bilgin var hocam o aldıgın jantlar bir hafta satan cocugun aracının bagajında gezmiş :) ama güzel olmus masallah ilk gördüğümde sıfır aldın sandım jantcımın dükkanını bastım biz bulamdık coxul bulmus diye direk bana takarken dısarda fotosunu cekmişler onu gösterdi bumu araba diye ;) sonra olayı ögrendim
tosiyon işine gelincede Yalan söylemiş benim 206cc de inik ama konfor yok heleki yayı öne taktım mı konfor hep gidiyor ama eibach yay koyarsan cok az konforu yakalayabilirsin gerisi hikaye aldanma onlara ki jantın 17 lastiğin 40 yanak konfor bekleme bence ama yol tutusuna diyecek yok tekrar hayırlı olsun keyifli kullanımlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |