|
PEUGEOT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umit3734
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2013 Saat 20:54 |
ARKADAŞLAR S.A FORUMDA YENİYİM ŞAHİN MARKA ARACIMI 11 BİN TL YE SATTIM VE YAZ SONU GİBİ ÜZERİNE ÇOK FAZLA ÇIKMADAN Bİ PEUGEOT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 106 VE 306 ARASINDA KALDIM ASLINDA İNCEDEN BİR 206 DA KAFAMI KARIŞTIRIYOR BU ARAÇLARIN 2000 MODEL OLACAĞINI DÜŞÜNÜRSEK BU KARDEŞİNİZE HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ VE + - LERİ NELERDİR YARDIM LÜTFEN
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Temiz hırpalanmamış bir 306 bulursan diğerlerini unut gitsin derim.. (nacizane)
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geniş bir araba istersen 306 iyidir.lpgli 150 bin km altında.değişene ve boyaya fazla dikaat etme bence.motor çok önemli.ağır bakımları yapılmış,tüpünde sorun olmayan bir 306 seni idare eder.
|
|
Bünyamin.Kar
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ailecek kullanacaksan 106 alma derim, temiz bi 306 iyi gider
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
206 aşktır
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nası şahinmiş o öle 11bine sattınız. vara resim falan paylaşırmısınız merak ettim eski bi doğancı olarak ihtiyaca göre değişir ama fazla bi fark koymadan üstüne bi 106 quik alabilirsiniz.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
MertKurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
cansytnn
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vallahi çok iyi fiyata satmışsınız Şahin i 11 bin çok güzel para bu devirde..
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şahinci olduğuna göre sanırım otomatik almazsın
eğer otomatik düşünürsen 2006 ve üzeri modellere bakmanı öneririm saygılar.
Düzenleyen mami202 - 17 Haziran 2013 Saat 01:33 |
|
isseymiyake
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
|
Temiz 306 candır bence :)
|
|
umit3734
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar forumda yeni olduğum için takip edemedim konuyu yazdıkdan sonra böyle böyle alışıcam ama sizlere fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum 306 ağır basıyor gibi :) ayrıca şahiniminde resmini en kısa sürede atarım sizler için sunroof falan vardı ilgi çekiyordu :) Tekrar çok teşekkür ediyorum kusra bakmayın lütfen
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |