![]() |
|
Atiker taktık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 17:28 |
||
Hayırlısıyla bugün Atiker marka 32 lt lik tüpümüzü taktık... 950 TL, 10 taksit... İlk kullanımda hoşuma gitti... Çay çorba sohbet muhabbetle taktılar tüpü... Başlarındaydım hep... Soru sormama izin verdiler... Servisten memnun kaldım... Bakalım sonrası ne olacak... Eğer sorunsuz devam ederse İzmir li arkadaşlara önereceğim bir adres olur... Tüp aynı tüp; ama usta nasıl takmış göreceğiz...
![]() |
|||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı olsun.
|
|||
![]() |
|||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
||
paşa bende yeni taktırdım 1 hafta 10 gün oluyo 32 lt lik silindirden atiker belki aynı yerde taktırmışızdır belli mi olur
|
|||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
stepne yerine mi taktırdınız?
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
hayırlı olsun
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
206da stepneye takılmıyor diye biliyorum stepne açıkta çünkü.
Hayırlı olsun abi halletmişsin nihayet, bende de atiker var pek sorun yaşamadım şimdiye kadar ![]() |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Forumda yaptıran arkadaş var konusu burada |
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
sakat iş ya ilginç, ilk defa duydum... Resim de koysaymış iyiymiş, arkadan görünüyor mu vs. Tamam bagajımız zaten küçük bir de tank olunca minicik yer kalıyor ama açıkta bir yere tank taktırmak da benim içime sinmezdi açıkcası ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Muayenede ne diyecekler bakalım, işin o kısmıda var.
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
hayırlı olsun .
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
||
ben işte 3 5 ay önce geçtim, tank dolum hortumu egzosta yakın geçiyor diye sızdırmazlıkta sorun çıkardılar, etrafına koruyucu falan yaptırdık hortumun öyle geçirdiler, bu stepneye yaptıran arkadaş da sıkıntı yaşamış olabilir. Adamına bağlı gerçi
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
||
Paşam Çiğli Ata Sanayi de Ayçe Otogaz var... Oraya taktırdım ben...
Aynen... LPG işini hallettik Ufuk... Daha sırada var birkaç şey daha ;)
![]() Aklın yolu bir sanırım :)) Stepneye taktırmak aklıma geldi benim de hatta sordum... Dışarda tüp olmaz uygun değil dedi... Bazı kasalı araçlarda görüyorum dedim kasada dışarda tüp, Oluyosa işime yarar simit tüp dedim... Sağlıklı olmaz hem de biz takmayız dediler... Muayenede sıkıntı da çıkarmış... Vardır bi bildikleri dedim bu kısa küçük tüpü seçtim... Birtane de ince uzun tüp vardı... Koltuk arkasını komple kaplamayalım dedik... böyle oldu... Tüp Switch ini de direksiyon ayar kolunun altında küçük boş bi yer vardı oraya monte ettiler görünmüyor ;)
|
|||
Eski nick Gallardo...
|||
![]() |
|||
||
Hocam uzun yolda kaç km gider bu depo, 3-4 bin km yol gidip gelinse, baya bi istaysona girip çıkmak gerekir.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
||
350 km ön görüyoruz Serkan Hocam... 32 lt... 2,69 TL den 0,25 TL yaksak tahmini 320 - 350 km yapıyor... Ben çok mola veririm zaten... senin 4 saatlik yolun benim 6 saatimi alır :)) sıkıntı yok hocam... yeterli bana...
|
|||
Eski nick Gallardo...
|||
![]() |
|||
||
Bize gelmez hocam çocuk olunca insan afedersin tuvaleti gelince bile durmak istemiyo, uyanmadan yol bitsin diye, 3 senedir gündüz yolculuğu unuttum, çocuğun uyku saati yola çıkıyorum uyanana kadar ne gitsek kâr diyoz bizim aslanda sağ olsun 1.100 km'den önce sokmuyo bizi istasyona
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
||
Sana uymaz hakikatten... Allah analı babalı büyütsün, Yeğenlerimiz için sana taktırmayız zaten böyle tüp :) Pek uzun yolum da yoktur... Hısım akraba herkes Izmir ve çevresinde... Bana yetecek hocam... Ha bu arada yaklaşık 300 m ilerde Opet, 600 m ilerde P.O. var... :)
|
|||
Eski nick Gallardo...
|||
![]() |
|||
||
bende de aynı boyutta tüp, benim yolum da en fazla memlekettir o da Ankara-Yozgat 250 km 1 depo artıyor bile, o anlamda bi derdim olmadı şükür :)
ama Sercan abi de haklı çocukla yolculuk çok zor, küçük kardeşim falan yok ama tecrübe ettim bi kaç kez o durumu, allah sabırlar versin size :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
||
aynı benim tüpten bende efe otogazda taktırdım yenişehir de ağır bakımın arkasında kalıyo 112 km gittim 4ten 3 e düştü bi bide benim şanzıman sıkıntılı yukarda kavrıyo vites değiştirirken kafadan 3000-3500 rpm görüyom :D azcık bağırıyo sırf bağırmasın diye açık hava filtresi yapcam hırlasın rahat rahat neyse tahmini olarak 26kr gibi bişey yakıyo km de tabi daha bi 1000 km gidip ince ayar muhabbetini yaptırcam onuda unutmamak lazım
|
|||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|||
![]() |
|||
||
Geçen yaz Marmarise giderken son 20 km'yi 2 saatte gidemedik, midede ne var ne yok boşalttı tesisde durduk 2 saat bindiremedik araca, bizim meleket Amasya, ikamet İstanbul anne baba Amasyada gitmesek olmuyo bide akdeniz yada ege yapınca 3.500 km yol oluyo yaklaşık.
|
|||
![]() |
|||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
merhaba...otomatik vites araçlarda lpg tüketimi fazla mı oluyor...40 tl lik gazla uzun yolda 162 k m yaptım...24 krş denk geliyor...ama şehir içi 40 kuruş yakıyor..taktıralı bir aydan fazla oldu...500 km den fazla yaptık...acaba gidip baktırsam mı ustaya?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |