![]() |
|
TSW jant yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 Saat 19:07 |
Arkadaşlar merhaba, aracımın mevcut jant ve lastiklerini bir kaç hafta içerisinde değiştireceğim. Düşüncem hep Lincancaburdan yanaydı ama birşeyler eksikti sanki bu seçimde. Son anda TSW reflex'i keşfettim ve işte tamamdır diyebildim.
Ancak bu jantla ilgi pek bir bilgi bulamadım, nerden temin edebilirim fiyatlar nedir öğrenebilmiş değilim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşabilirlerse sevinirim. Uzun lafın kısası bu jantları bulmam gerekiyor arkadaşlar :)))
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam o jant bence 307 ıcın efsane ama eskıdı artık pıyasada yok artık, kullanıcan bulabılırsın oda zor.. ebat olarakta 18" takarsan guzel olur.. durusu super, arac yururkende yolda 5kol oldugu ıcın sayarak gıdıyor.. durusu kadar yururkende 10 numara.. tavsıye ederım.. 17 dusunursen hıc takma
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
18'' düşünüyorum bende ancak dediğiniz gibi bulma konusu biraz zorlayacak beni. Sorduğum yerlerin hiçbirinden olumlu cevap alamadım netten de bir bilgi bulamadım. Israrla aramaya devam edeceğim olmadı son seçenek yine efsane model challengera kalacağız :)
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
17" lincancabur her halükarda daha şık durur /:
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence 17'' challenger en güzeli
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |