|
Yol bilgisayarındaki uyarı nedir? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eserxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2012 Saat 23:14 |
Merhabalar arkadaşlar. Bugün Erdekten Bursaya doğru gelirken benzin uyarı lambası yandı, yanımda nakit olmadığı için mecburen eve gidene kadar neredeyse deponun dibini gördüm. Akşama doğru gidip Opetten mazot aldım. Yolda ilerlerken meşhur "dıt dıt dıt" sesini duydum, bilgi ekranında uzunca bir uyarı belirdi, ama sadece "diesel fuel" yazısını okuyabildim, bir saniye anca gözüktü o uyarı. Ama araçta herhangi bir değişim yok. internette araştırdım ama böyle bir uyarıya rastlamadım. Neyin nesidir bu??
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanırım aracınız "Diesel additive minimum level" yani asgari mazot katkısı seviyesi, mesajı vermiş. her 120.000km değişimi veya eklemesi yapılması gereken bi katkı.Servis yolu görünmüş sana dostum :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
eserxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herhangi bir problem yaratır mı bu mazot katkısının az oluşu?
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |