|
Uyarı ışıkları |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2012 Saat 19:58 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
5. numaralı ışık dediğiniz gibi 3-4 günde bir yanıyosa abs sensörleri kirlenmiş olabilir.
17 numaralı ışık sadece kontağı ilk açtığınızda yanıp sönüyorsa sıkıntı yoktur fakat sürekli yanıyor ise aldığınız mazotta su var demektir, yada depoya yanlışlıkla falan su kaçmış demektir. |
||
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet 17 numaralı ışık kontağı açınca yanıp anında sönüyor. sürekli yanmıyor. yanlız aracımda abs yok. ama 3 4 günde bir abs ışığı yanıyor. mesela dün yandı kontağı açınca ama bugün hiç yanmadı. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ABS yoksa ışığın yanması çok ilginç, ilk kontağı açtığınızda 2-3 saniye yanıyormu abs ışığı yoksa hiç yanmıyormu?
|
||
yenice
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tam net olarak hatırlamıyorum ama, hava yastığı ışıkları ile beraber sönüyordu sanırım. tekrar gözlemleyip konuda bildiririm. abs yok diye biliyorum ön tekerleklerden anlayabilir miyim? kablo mu var balatalarda? |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam hava yastığı lambası ile birlikte yanıp sönüyorsa abs vardır aracınızda, en iyi anlama şekli ani fren yapmaktır boş bir yolda aracı kızaklatacak şekilde bi fren yapın abs varsa direk fren pedalı titremeye başlar.
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ayrıca kaputu açınca motor kısmında abs beynini görebilirsiniz.
Alt resimdeki parça abs beynidir. |
||
yenice
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o kısma baktım orası boş sadece korna var. bu akşam defalarca denedim kontağı açtım kapadım biraz gezdim ettim ama yok yanmadı. ne ayak bu abs ışığı bir türlü anlamadım. |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Göstergede sıkıntı olabilir belki birkeresinde de bende esp-asr olmadığı halde göstegede ışığı yanmıştı şimdi aklıma geldi
|
||
yenice
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet hocam ışık bugün yandı ve özel olarak baktım. kontağı açınca benzin ışığı, airbag ışığı, akü vs ile beraber yandı, sonra airbag ve benzin ışığı ile beraber söndü. ne iştir anlamadım gitti. |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam sert frenle deneyin bakalım pedal vuruyormu belkide araçta abs vardır
|
||
yenice
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
denedim firen vurmuyor ve bugün baktırdım abs falan yok. ne iştir anlamadım gitti. |
||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fren balatalarınızı ve fren hidrolik seviyesini bir kontrol edin. Bu ışık yanarken araç meyilli bir yerde duruyorsa düşük bir ihtimal ama belki bunlarla alakalı bir problem olabilir.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
yenice
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar dün abs ile birlikte bu defa da 28 numaralı ışık ( esp asr ışığıymış ) yandı.
kontağı açtıktan sonra abs ve 28 numaralı ışık yandı, benzin ışığı ve hava yastığı ışıkları ile beraber söndü. abs yok biliyorum, ama bu 28 numaralı ışığın sebebi nedir? |
||
heavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın ilk sahibiyseniz birşey diyemeyeceğim ama eğer aracın ilk sahibi değilseniz gösterge ışıklarını bazı kullanıcılar hiç olmadık birşeye bağlatabiliyorlar,bunları kontrol ettirin bence bi. Çünkü benim ön sisleri açtığımda arka sislerim açık uyarısı,arka sislerim açıkkende airbag ışığı yakıyor
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |