|
34 FB 5005 |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 Saat 08:25 |
34 FB 5005 TEKRAR SATILIKMIŞ İNTERNETTE GEZERKEN BULDUM ARKADAŞLAR
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bayadır satılıktı bu araç sahıbınden de 2-3 tane ilanı war
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emin nerden anladın satıldığını ?
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Linki tıkla yazıor ya orada burak Pazarlık payı var falan die... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/korfezin_sampiyonu_106_gtiWQQaXQQ9660035WQQpXQQdisplayitem
emin sende tıkla bakalım bu linke araç satılmış mı Suat ustada mı bak bakalım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın ciddi bir yürürü varddı ama şu an yapılan çalışmalar sadece turbo için;)
ilandaki ismi tanımıyorum araç en son arkadaşımız suat da idi izmit drag larına hazırlanıyordu ...
ilan bana inandırıcı gelmedi ama net konuşamıyorum .... HAYIRLI ŞATIŞLAR :) |
|
Emin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben o şahısta yada bunda demedimki ilanlardaki resimler aynı fiyat aynı demek ikisinede koyan o adammış ben arabayı satıyorum mu dedim sanki burakcım araç satılıkmış yazmışım ilk mesajda farkettin mi?:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emin kendimi bildim bileli satılık...aracı bilmeyen yok :) konu açmışsın yazmışsın link vermişsin ama bilmeyen yok aracı ;)
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok para alana hayirli olsun
|
|
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok para alana hayirli olsun paylasim icin tskler
|
|
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu araç pert la..Pertten toplandı sunroof iptal
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
doğrular her yerde söylenmez Sinan-S :)
|
|
cagri
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen sinan abi..
|
|
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne varki atmosferik motorunda? Bu rakamlar telakki edilmiş..?
|
|
ykuyucu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İst-Bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç hala suat ustada ikitellide bir kaç ilanı var plakalar gizlenmiş olsada kullanıcı adı değişik olsada 34 FB 5005 :) sinan-s arkadaşıma katılıyorum ama yinede güzel araç iyi toplanmış |
|
KiLL4You
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pert durumunu bilmiyorum goruntu mukemmel ama fiyat tuzlu :) |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu araç satılık ve hala sua abilerin kesn bilgidir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi subaruyu yedi bu araba gırtlağına kadar dolu
|
|
erenpeugeot
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: tamir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenpeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
araba o kadar ciddi bi yürürü yok sürekli kırıyo ya piston kırıyo ya krank kesiyo yada şanzuman patlatıyo alacak arkadasa hayırlı olsun inşallah onun yüzü güler bu arabada suatın yüzügülmedi pek
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |