|
tavsiye |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fieryx
1. Vites 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 11:38 |
arkadaşlar daha önce modifiye işlerinin muayenede ne kadar problem olduğunu sormuştum sizlere sağolun bir fikir sahibi olmamda yardımcı oldunuz şimdi ufak tefek şeyleri olsun yaptırmak istiyorum...
aracın üstünde orjinal 14 " jantlar var 16 "yada 17" taktırmayı düşünüyorum aramaya başladım ama sizce 16 mı daha iyi yoksa 17 mi jant tan sonra 3cm yay taktırıp alçaltıcam + çok abartılı olmayan bi body-kit te bulursam onuda taktırıcam ... sizce hangisini alayım... şimdiden teşekkür ederim... |
|
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |