|
Satılık jant 15" sıfır ayarında. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
ŞevkeTŞeneR
2. Vites 22 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: İST, Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 12:55 |
|
ŞevkeT ŞeneR
İstanbuL/EyüP PeugeoT/106xR & ŞahiN_S A+Rh |
||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
hayırlı satışlar kardeş
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
ŞevkeTŞeneR
2. Vites 22 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: İST, Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
saol kardesim
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar dostum..alanada satanada hayırlı olur inşallah.. jantların bijon aralağını yazmışsın...ofsetinide yazarsan daha çabuk satılır diye düşünüyorum ...
|
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|
Hayırlı şatışlar...
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
ŞevkeTŞeneR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
teşekkür ederim saolun :)
kardesim bilmiyorumki ofsetini walla ama 7 olabilir .s
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı Satışlar...
Maşallah Siteye Sadece Bişeyler Satacağın Zaman Giriyorsun... |
||
ŞevkeTŞeneR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
kimseyi tanımıyorumki bi muhabbetim yok kimseyle yani buluşma falan olsada tanışsak :(
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buluşmalar sürekli oluyor,takip edersen kaçırmazsın. Hayırlı satışlar,ilk buluşmada aramızda görmek isteriz.
|
||
ŞevkeTŞeneR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
avrupa yakasında olan bütün bulusmalarda aranızda olucam :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen kardeşim.sen yeterki tanışmak iste...bide ben esenlerdeyim 2 adımlık mesafe var aramızda ...ne zaman istersen tanışalım böyle uzak kalma bize..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bekliyoruz kardeşim,inan bir kere gel,bir daha kaçırmak istemeyeceksin zaten |
||
ŞevkeTŞeneR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
2008 senesinde p.t'nin bulusmalarına gelıyodum ben eskı uyelerındenım sonra bişiler oldu bıraktık p.t'yi caredline'da takılıyodum 106 alınca yine buraya döndüm ozamn bu site gökhan die bi abideydi şimdi durumlar ne bilmiyorum.
|
||
fieryx
1. Vites 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sadece jant ın fiyatını yazmamışsın sadece jantlara ne istiyordun :)
|
||
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
|
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sana katılıyorum ve siteyi ticari amaçla kullanılmasına sinir oluyorum albayım
|
||
ŞevkeTŞeneR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
abi biz orayı cözdük daha neyin kelimesini yapıyosun senki şimdi.s
Düzenleyen ShekiL.GTİ - 14 Ekim 2011 Saat 15:29 |
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çözdüğünü anladım ama böyle davranan arkadaşlar çoğunlukta onlar için yazdım
|
||
ŞevkeTŞeneR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
anladım abi eywallah.
|
||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
nasılsa buluşup tanışıp kaynacağız şevket sıkıntı yok yani ...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |