|
economy mode active |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 19:36 |
arkadaşlar bugun aracımı biraz kurcalama vaktim oldu. yol bilgisayarını, com2000 koluna sünger sıkıştırdım arka stop lambasını değiştirdim falan derken işim bitti indim sonra tekrar arabanın kapısını açtığımda yol bilgisayarında economoy mode active yazısını gördüm ve bunu ilk defa görüyorum. bi ingilizce öğretmeni olarak ne yazdığı konusnda sıkıntım yok:) yalnız neyin ekonomisini yapıyor bu o moddayken, ve nasıl aktif oldu da ekranda gördüm. bu zamana kadar neden çıkmıyordu:)
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Demekki artık zamanı gelmiş :D devir ekonomi devri anlamış sonunda kereta :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bildiğim kadarıyla peugeot ların genel özelliği kontak bir süre açık kalınca kapanıyor....akünün ömrünün uzun olması açısından...
Düzenleyen afaruk307 - 12 Ekim 2011 Saat 19:41 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+1 eniştemin 406'sında da aynı durum mevcut.
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lutfen konu acmadan once forumda arama yapalim.
Ornegin : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16633&KW=ekonomi+modu&title=eko-mod |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |