![]() |
|
ses sistemi taktıramadım yardım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 16:27 |
Ses sistemi aldım geçen media markttan. amlikatör artı woofer bağlattm. Hoparlörü baglatamadım. Bagaj kapagını kestirmek gerekiyor veya sen yaptırıyorsun ekstra bi kapak gibi bişey takıyosun sanırım. Ben kıyamadım kestiremedm. Hoparlörü nasıl yapsam nasıl taksam fikri olan ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
pandizotu diyorsan eğer orjinalini kestirmek istemiyorsan onun üstüne yada aynı onun kesilmişinden al tak arabaya kardeş eğer takmak istiyorsan ama diyorsan olmaz wofer ın yanına kutuda yaptırabilirsin
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
kutu felan hiç yer yok yok woofer 1000 watt cok yer kaplıyor. birde tüp var . Kesilmişnden bulsam bari nerden bulacaksak artık
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marangoza git veya ist bu işleri yapan medefeciler var busada da kesin vardır araştır teypçilere sor yardımcı olurlar medefe kestirirken bagajda yer kalmadı diyosan bası kutudan çıkarttır medefeye ona görede bi yer kestir yer açılır ama kutudaki gibi randıman alamassın bilesin
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
en yakın pandizotcuya gidebilirsin
eger mdf kesebilecek bi aletin varsa kendinde yapabilirsin |
|
![]() |
|
Sparco54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
pandizota bağlamayı düşünüyorsan eğer ve günümüz şartlarında free air tip kolonların da bulunmadığını düşünürsek bence hiç bu işe kalkışma bile.
|
|
Peugeot 106 QS 1.4 8V 2000 - Benzin - Eibach 5 cm CARTECH 8000k xenon - Junyan angel far - Slincerli egzoz
JBL GTO 1201.1 amp Cadence FXS600 15" sub Pioneer 2350 Ünite JBL 16cm comp. 543 469 15 53 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kapı içlerine mit takımı alsaydın kesmeye gerek kalmazdı ve daha iyi ses alırdın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
sistemi takım halinde aldım zaten. Mid takımı derken aracın sisteminimi değştirmemi söylüyosun
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
pandizotun üzerine hopörler almayıp aracın orjinal hopörlör yerlerine mit takımı alsaydın hem daha güzel ses çıkardı bide kesip biçmezdin. |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
mid leri montaj yapabilmek için kapı yalıtımını yırtmak gerekiyor + eski kolonların çerçevesini sökmek gerekiyor
sadece kolonları baglicaksan mdf den kendinde yapabilirsin pandizotcular öyle bişey için en az 100 tl isteyecektir diye düşünüyorum(burda olsa 100 den aşagı elini bile sürmez ) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oorjinal yere takarken illaki bi müdahale gerekiyor yani şuanan kadarki kendi araçlarım + çevremdki diger araçlarda hep bi müdahale gerekdi
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kendi aracımın kapılar 13 cm aldım ama orjinal kolonları tutan plastik çerçeve vardı vede kırılmadan montaj olma gibi bi şansı yoktu vede gerekli işlemleri yaptık 2 önceki aracım clio symbol de durum dahada vahimdi
|
|
![]() |
|
benim palio ve 306 da hiç bi kesme olayı olmadı çukdiye oturdu demekki benim şansıma diyelim.
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
306 larda sıkıntı olmuyor ben kapılara kicker taktım kesip biçme yok ;)
|
|
![]() |
|
bütün sorunlular banamı denk geldi yani :)
bundan sonra kolon yuvasınada bakıcam aracın :) |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Biraz öyle olmuş sanki Dinçer hatta sen takılı olanlılardan al ![]() ![]() Düzenleyen Platinium - 06 Ekim 2011 Saat 23:50 |
|
![]() |
|
yok paşam benim aldıgım araçda ses sistemi olmicak benim müzik dinleme anlayışım biraz farklı araçda
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |