|
kaza yaptım:( araç çıktı (3. sayfa) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:53 |
arkadşlar aracıma geçen gün jant lastik aldım tam fotolarını çektim sizlerle paylaşıcaktım ki, dün başımdan geçen küçük tailhsiz kazayı paylaşmak kısmetmiş. eskişehirli arkadaşlar bilirler odunpazarının dar ara sokaklarda güç bela ilerlerken dönüş esnasında zabıtanın yola koyduğu anlamsız, saçma sapan, bi amacı olmayan 20 cm uzunluğunda açılır kapanır bariyere çarptım (hani şu asfaltın içinde bi kapağın altıından çıkan bariyerler vardır, onlardan). öyle saçma biyerde ki görmüyorsunuz bile. hatta o sokaktaki insanlar o kadar alışmış duruma, abi saat 5 te o bariyeri kaldırırlar bizde aracı iteriz kenara çekersin çekici gelir, biz hep öyle yapıyoruz dediler. sık sık olurmuş orda bu kaza. neyse hemen indim araçtan, kuşağın altından tampon ve panjur göçmüş , radyatör suyu boşaldı, kaputu açtım baktım radyatör yamulmuş delinmiş. başka da bişey göremedim. neyse Allah beterinden saklasın. sizlerde dikkat edin arkadaşlar ara sokaklarda özellikle. bu arada masraf konusunda bir fikri olan varmı?
Düzenleyen murat deniz - 07 Ekim 2011 Saat 23:19 |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
|
|
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın... Ahh benim güzel ülkemin güzel fikirleri :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oncelıkle cok gecmıs olsun...
Tahmınım kadarıyla tampon, klima ve sogutma radyatoru, fan davlumbazı vs gıbı aksamlar hasar almıstır. Bunlarında sadece parca malıyetlerı orjınal yada yan sanayı olma durumuna gore degısır. Herseyın orjınal olması durumunda 1500 e yakın tutabılecegını dusunuyorum. Sokmesı takması boyaması klima gazı antıfreeze vs uste eklenecek
Yan sanayı aksamlar olursa tabıkı daha uygun fıyata yapılır Düzenleyen CeCoLi - 30 Eylül 2011 Saat 11:07 |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
|
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
geçmiş olsun.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok geçmiş olsun, önce görünen ve görünmeyen parçaların listesini çıkarıp ona göre fiyat araştırması yapman gerekiyor,
ayrıca madem o bariyer gözükmüyor ve ilk kaza yapan sen değilsin, gerekli yerlere şikayet ile o barıyeri daha gözükür bir yere aldırarak senden sonraki araçları ve sürücüleri kurtarmış olabilirsin,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
simsiyah1
1. Vites 03 - Aralık - 1975 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: Ataşehir/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı simsiyah1
|
Allah can yakacak kazalar vermesin çok gecmiş olsun....
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
geçmiş olsun..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
tayfundoner
1. Vites 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
|
geçmiş olsun...
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
saolun arkadaşlar o kadar üzüldüm ki hemen sizlerle paylaşma gereği duydum. bekliyorum bakalım ustam bugün nerde ne olduğunu söyliyecek. çıkan listeye göre de şahin peugeot murat abiyle irtibata geçicem hemen. Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan saklasın. cumanız mübarek olsun.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun kardeş.Allah beterinden korusun.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun Allah daha beterinsen saklasın.. :(
|
|
onurrdemirr
1. Vites 20 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: Mersin, Silifke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onurrdemirr
|
Geçmiş olsun kardeş Allah daha beterinden saklasın!...
|
|
Peugeot 206 1.6 XT 2000 model Manuel Benzin+ LPG(Fırtına Mavi) A Rh(+)
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
allah daha büyük kazalardan korusun
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
geçmiş olsun fazla tutmaz inşallah, fazla göçürmediysen ucuza halledersin tahminim cecoli gibi yuksek değil ya bakalım , tamponu panjuru filan yaptır yenisini alıpta masraf açma yapılacak gibiyse , sora sora yaptır .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
extremex16
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: BURSA-Yenişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı extremex16
|
Geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın hepimizi.
|
|
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmıs olsun...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok geçmiş olsun :(
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |