![]() |
|
206 ARIYORUM ( YARDIM ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sha_rap_nell ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sha_rap_nell
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 00:31 |
ARKADAŞLAR BNDE PEUGEOT AİLESİNE KATILMAK İSTİYORUM. BUNUN İÇİNDE KENDİME BİR 206 BAKIYORUM :)
İSTANBULDA ,2002 - 2006 MODEL ARASINDA , KM Sİ 100 BİN'İ GEÇMEMİŞ , DİZEL YADA LPG'Lİ , DEĞİŞENİ , KAZASI OLMAYAN TEMİZ BİR 206 BAKMAKTAYIM.
KISMET OLURSA ALACAĞIM ARABA İLK ARABAM OLACAK , BAZI YERLERDEKİ İLANLARA ÇOK FAZLA GÜVENEMİYORUM. ( BİRKAÇ SEFER KAZALI ,KM SİYLE OYNANMIŞ , DEĞİŞENLİ ARACI ORJİNAL MUAMELESİ YAPIP SÖZDE KANDIRMAYA ÇALIŞTILAR )
KENDİNE VE ARACINA GÜVENEN ARKADAŞLARDAN MESAJ BEKLİYORUM , EN KISA SÜREDE KENDİLERİNE GERİ DÖNÜŞ YAPACAĞIM.
YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARADA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
|
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoş geldin.sitede az önce dikkatimi ceken bir link vereyim inceleyebilirsin
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13482 |
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
kendı aracımı verebılrım.dusunursen ozelden msj atabılırsın.
istedıgın yere gıt goster.ne cıkarsa masrafı bana aıt http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-emsalsiz-206-45072747/detay Düzenleyen masumserseri - 20 Mart 2011 Saat 20:31 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeş iki araçta güzel ikisinide öneririm fakat forum kuralları gereği önce kendini tanıt
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2003 model xt var istersen manuel 1,4 motor 70binde gri renk sibob kapagına kadar orjinal oynanmamış ful orjinal 14,750 tl ilk sahibinden
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Peugeot alıcaksan 100 binden aşağı KM Yoktur inanmıyorum Olanlarda Neredeyse Sıfır fiyatına satıyorlar...
sana tavsiye edeceğim 206 almayı düşünüyorsan DİZEL olmasıdır çağımız ekonmi çağı avantajını net bir şekilde görebilirsin sitemizde aracını satmak isteyen bir kaç arkadaşımız vardı onlarıda bi araştır derim |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Dizel yakıt benzine yaklaşmışken parçası benzinliye göre neredeyse 2 kat pahalıyken ve rektefiye ya da ağır bakım gereksinimleri 100binden sonra sıkıntı yaratıyoken bence benzinli peugeot her zaman daha iyidir.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |