![]() |
|
206 x line benzinde düzensiz çalışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2010 Saat 19:55 |
hocam gazcın araçtaki gaz enjektörlerini kontrol etsin.
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Puglar'da tüp bütün düzeni bozuyor arkadaşım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün peogeot servise gittim bilgisayarda bişey cıkmadı.... kelebek temiz bujilerde sorun yok... vs vs. depodan motora kadar yakıt sisteminin tamamen temizlenmesini teklif ettiler... yaptırmadım.... yarında emmegas servisine gidecegim bakalım onlar ne diyecek ???
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Kelebek temizliği ve kelebekte bir ısı sensörü var değişmesi faydalı olur.
|
|
![]() |
|
lpgden önce bikac kez oldu yakıt arıza lambası yandı kendi kendine söndü. sonra zaten havalar ısınınca sorun çıkmadı lpg yi yazın taktırdım. havalr soğumaya basladı (ağrı ili) geceler 0c olmaya basladı bende sabah 7 de cıkıyorum havalar soğuyunca basladı tekrar...... van da servis var hafta sonu götürecegim artık da neye bakacaklar bilmiyorum arıza nerde aranacak
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Lpg tkıldıktan sonra mı oldu?? yoksa benzinde daha öncede sıkıntı çıkartyormuydu?
|
|
![]() |
|
slm arkadaşlar 206 x-line var 2004 emmegas sıralı taktırdım. şu an araç lpg de süper ancak ilk çalıştığında (benzinde) düzensiz çalışıyor. araç tek marşta çalışıyor ancak rölantide iken gaza sabit bi şekilde bastığımda kendi kendine devri değişiyor oysa ben gaza sabit basıyorum motor ısınana kadar bu durum devam ediyor ısınmadan kalkış yapmak istersen motor stop ediyor. bujilerim yeni ancak şampiyon marka idi ondan olabilir mi? yakıt ve hava filitresi 2 ay önce değişti yardımcı olursanız devinirim (bide kışın -20 leri gören bi yerdeyim daha kış başlamadan böyle)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |