![]() |
|
ATİKER SIRALI SİSTEM HAKKINDA? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende düz vites 1.6 206XS var. Romano sıralı sistem taktırdım fakat su ana kadar hiçbir problem yasamadım. Çekiş gücü düşüyor fakat dediğin gibi 1.6 motorda cok da önemli degil. Bence araç hala güzel kaçıyor. Stop etme problemini hiç duymadım ve hiç yaşamadım. Tek sorun araç duruyorken benzinle çalışmasına göre biraz daha fazla sarsıntı yapıyor. O kadar da olsun artık :)
|
|
Buğra
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 3 ay önce tomasetto taktırdım cok araştırdım taktırmadan önce hem fiyatı uygun hemde cok memnunum araştırmanı tavsiye ederim bu arada benim aracım da 1.4 otomatik honda
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben (307 xr 1.6 triptonic) aracıma atiker taktırmaya karar verdim. aslında parası açısından karar verdim diyorum çünkü şu anda simit lpg 1.000 tl tartarini (1.750) veya brc (1.600) istiyordum
gerçi ama çok pahalı atikere göre tartarini ustası senin aracın otomatik kalkışlarda sorun yaşarsın ,atikerde falan dedi kafama takıldı çekişi düşer dedi. tamam çekişinin biraz düşeceğini biliyorum onu sorun etmiyorum sonuçta 1.6 araba illa çeker bide peugeot yani keçi gibi tırmanır..:) AYRICA STOP EDER DEDİ NEDENLERİ NELERDİR? NOT: yorum yaparken lütfen bence tartarini taktır bence brc taktır gibi yorumlar yapmayın. EFE DEN VE HAŞİM DEN YORUMLAR BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |