![]() |
|
Cadence Beast 15-2 & pioneer 7950UB |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 Saat 14:35 |
Aracımda kullandığım bası satıyorum şu anda söküldü garajımda yatıyor. Ürün sıfır alınmış olup kabininden bile çıkarılmamıştır. JBL 601.1 ile beslediğimden dolayı fazla zorlanmamıştır. 601.1 2 ohmda 580 watt rms vermektedir bass ise 650watt rms'tir.Tamirsiz hasarsız bir üründür.
Kabini orjinal jbl'dir ve sıfırı 120tl civarıdır. Bass 38cm olup 650watt rmstir. En büyük özelliği tek bobinde 2 ohm olması ![]() ![]() Benim istediğim fiyat isa 250tl'dir. Fiyatta hiçbir şekilde indirim olmayacaktır. Bunun sebebi olabilecek fiyatı yazdım pazarlıklı yazarsam benim için vakit kaybı oluyor :icon_tup: PIONEER 7950UB Bu cihazda çok temiz olup kutu içeriği yoktur, bunun sebebi ise güvenip bir arkadaştan önce cihazı aldım sonra kutu içeriğini alırım die üstüne yattı alamadım :Deli: Birazda o yüzden fiyatı düşük tutuyorum 300tl :icon13: Foto temsilidir isteyene kendi fotoları çekilir.Ürünün başlıca özelliği flash bellekten çalması 24bit ile. Diğer kalan özellikler standart pioneer mosfet 4x50 gibi.Bu üründe de pazarlık veya takas yoktur. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun ![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısıolsun. |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
acaba JBL anfi de satılık mı ?
Düzenleyen h_307 - 03 Kasım 2009 Saat 22:29 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
hayırlı satışlar Halil İbo aracın resimlerinide görmek isteriz :)
en son kaç hp yaptın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |