|
Pug 307 Xt Bva Hakkında ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
pug307_26
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2009 Saat 01:17 |
Tanışma bölümündede bahsettigim gibi araç hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi oldugum söylenemez. Yabancı oldugum 02 Model Pug 307 Triptonik Bva nedir ne degildir tam olarak donanımları nelerdir, kullanımında nelere dikkat etmem gerekir siz üyelerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Hatta elinde 307 nin satış broşürü katolugu vs varsa benim açımdan ve yeni 307 kullanıcıları açısından çok daha faydalı olacaktır...
Düzenleyen pug307_26 - 25 Ekim 2009 Saat 01:22 |
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
broşürü bilemem ama buradan kullanım klavuzuna bakabilirsin
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
pug307_26
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
kullanma kılavuuznda bagtıgım zaman nerdeyse her özelliğin altında donanımına göre ibaresi var o yüzden xt kullanan arkdaşların açıklamalarına ihtiyacım var ilgilendigin için teşekkür ederim Erkan
|
|
pug307_26
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
Aracın üstünde alarm sistemi var kendi resimlerdeki kumandası orjinal anahtarı üstündeki fakat aracın sol ve sag direkleirnde ön kısımda mavi led var bu orjinal birşey midir? Çünkü kılavuzda bi tek kapı kilitleme düğmesinin yanındaki ışıgın yanıp söndügünü gösteriyor. Ve araçta park sensörü var onunda ekranı konsolun solunda oda orjinal oldugunu sanmıyorum bunu söylememn sebebi sol ön kelebek camda cenmax simgesi var bu aracın orjinal alarm markasımı yoksa sensörlerinmi :S
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinalinde yok...
|
|
qaan
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
xt full versiyonudur.bahsettiğin alarmın orijinal alarm olmadığını zaten yazmış arkadaşlar
anladığım kadarıyla yeni almışsın.hayırlı olsun. çok güzel arabadır. tiptronic ve s kullanımda ağzın kendiliğinden gülmeye başlar :))) servis veya biyerlere gösterdin umarım. Düzenleyen qaan - 20 Kasım 2009 Saat 11:42 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende cok taze bir 307 xt bva kullanıcısıyım ve benımde tavsıyelere cok ıhtıyacım var,öncelık yakıtla ilgili,aracta tüp var ve gazla kmde 200 bin yakıyor bana bıraz fazla gıbı geldı ne dersınız?
dıger sıkıntım derı koltuk bakımıyla alakalı,derı koltuklar su an cok bakımlı ve saglam duruyor bunu koruyabılmem ıcın neler tavsıye edersınız? sımdıden tesekkurler
|
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracının 200 yakması çok normal benim aracım şehir içinde 300-330 arası yakıyor deri koltuga gelirsek benimde koltuklar deri, nanotec'li deri bakımı ilacı aldım hem parlatıyor hemde deriyi besliyor kazasız belasız sürüşler..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
200 bin gayet iyi bi rakam
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cevap ve yorumlarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar yaklasık 3 hafta oldu aracı alalım Landi renzo otogaz sistemi var aac uzerınde,çok öven de oldu bu sistemi çok yeren de oldu acıkcası,mevsim degısıyor malum,sizce otogaz servisine gidip kontrol ettırmek,mevsımsel gecıslerde etken midir? yapacakları ayar degısıklıklerı olabılır mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |