![]() |
|
Alınık TOYOTA - HONDA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2009 Saat 09:49 |
Arkadaşlar, her zamanki gibi yine bi tanıdığım abime TOYOTA Corolla veya HONDA Civic araç arıyoruz.
1600cc, 2004-2006 model arası 20-22.000 TL arasında, en fazla 1-2 parça boyalı, mümkünse değişeni olmayan, temiz bakımlı olması tercih sebebi. ayrıca OTOMATİK VİTES olması iyi olur... yaşını başını almış insanlar, tek kapı araç almazlar, bilginize.. haber verirseniz sevinirim. Düzenleyen h_307 - 22 Ekim 2009 Saat 08:34 |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi japoncu olarak toyotayı tavsiye ederim =)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VW iptal oldu. yerine HONDA koyduk...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
cok isabetli bir karar olmuş abi =) |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kadir 106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir 106
gecen hafta 2002 model otomatik boyasız honda satmıstım keske daha onceden haberim olsaydı size verirdim
|
|
![]() |
|
zaten arayınca bulamayız. arkadaşımız satarken de biz aramıyor oluruz. hayırlısı...
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
galerici hadi baba
![]() |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Kadir 106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir 106
özel msj attım cok temiz toyota corolla var.
|
|
![]() |
|
ben de size özelden cevabını yazdım. lütfen irtibatı kesmeyelim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |