|
ELIMDEKI SATILIK VE TAKASLIK PARCALAR |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 Saat 15:55 |
||
Greddy blow off
richbrook alu el freni derisiyle 2 tane orjinal peugeot sport on cam bandı (sıfır) 4 tane Darwin Racing 16 jant+lastik----SATILMISTIR---- 4 tane orj 206 sac jant+lastık 1 tk orjinal 206 far yeni tip motorlu 1 tk orjinal 206 stop yeni tip 1 tk sıyah tabanlı 206 stobu 1 tk siyah tabanlı çift angel alevli kadran 206 yed marka 206 RC Spoiler----OPSIYONLU---- 1 sol on salıncak 1 adet uydu alıcısı 1 adet vcd 1 adet toshiba dvd 1 adet indash dvd tv nav m3 mp4 aux lu dokunmatik ekran 1 adet IWC karbon zemın kol saati ss 1 adet Vacheron Constatntine saat 24 gp 1 adet guess kol saati 1 adet ROLEX Black DAYTONA K.S. 1 adet Patek Philippe Kol Saati LG kg 200 1,3mp cep tlfn ARKADASLAR LISTEDEKILERIN TUMU SATILIK VE TAKASLIKTIR |
|||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlı satışlar...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
SAOL SINANIM
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
PUG Sport'a ne istersin DERAN ?
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ER ONCAM BANDINI KASTEDIYORSAN BI TANE KALDI BABA SIYAH BI ARA RESIM EKLERIM VERIIM SANA MADEM YABANCI DEGILSIN TAK ARACINA BENIM HEDIYEM OLSUN KARDESIM
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Greddy blow off
richbrook alu el freni derisiyle 2 tane orjinal peugeot sport on cam bandı (sıfır) 4 tane Darwin Racing 16 jant+lastik----SATILMISTIR---- 4 tane orj 206 sac jant+lastık 1 tk orjinal 206 far yeni tip motorlu 1 tk orjinal 206 stop yeni tip 1 tk sıyah tabanlı 206 stobu 1 tk siyah tabanlı çift angel alevli kadran 206 yed marka 206 RC Spoiler----OPSIYONLU---- 1 sol on salıncak 1 adet uydu alıcısı 1 adet vcd 1 adet toshiba dvd 1 adet indash dvd tv nav m3 mp4 aux lu dokunmatik ekran 1 adet IWC karbon zemın kol saati ss 1 adet Vacheron Constatntine saat 24 gp 1 adet guess kol saati 1 adet ROLEX Black DAYTONA K.S. 1 adet Patek Philippe Kol Saati LG kg 200 1,3mp cep tlfn ARKADASLAR LISTEDEKILERIN TUMU SATILIK VE TAKASLIKTIR merahaba ben yeni üye oldum lg kg 200 hala duruyormu?ben bu bu telefonla igiliyim.nasıl yaparız.erkan6964@hotmail.com ekleyin isterseniz . |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
lg kg 200 le ilgileniyorum.erkan6964@hotmail.com
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cenkercıgım msn lıstem full ıstersen sen ekle beni derantuyner@hotmail.com
|
|||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kadranlar duruo mu abi yap bi güzellik kardeşine günceli :p
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
duruyor kardesım ne zaman ıstersen senındır canımsın
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi hayırlı satışlar..rolexin resmi varmı acaba birde benim canavara caponyadan parçalar varmı :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi hayırlı satışlar
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
LISTEYE EK OLARAK REMUS EGSOZ YED HAVA FILITRESI+BORU INTAKE KIT E36 M3 ELKTRKLI ISITMALI AYNA (AYAK ADAPTORU ILE HER ARACA UYAR) AUDI A3 YAY TKM AUDI A3 ON IZGARA SIYAH AUDI A3 STOP TK ALESSIO 15" JANT PIRELLI P600 LASTIK 4 ADET INDASH - DOKUNMATIK +TV+NAVIGASYON + GRI GORUS KAMERASI BAGLAYABILME +MP3 +DVD 206 ICIN FK KARBON KULE GERGISI 8" PREMIER LCD OTO TV MTEC AMPUL SETI KENWOOD 10 LU CD CHANGER DAHA VAR AMA AKLIMA GELMIYO YAKINDA RESIMLERINI CEKER EKLERIM ACİL RESIM ISTEYEN OLURSA MSN DEN YOLLAYABILIRIM |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlı satışlar...
|
|||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
206 yeni tip farlara ne istiyosun |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
150 LIRA OLUR KARDESIM TERTMEIZ BIRAK KIRIGI CIZIK BILE YOK SERVISTEN ALINDIGI GIBI DUTUYO SERVISTE 320 FRANK TANESI |
|||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
206 1.6 K&N fitre kitiyle takas düsünürmüsün
|
|||
gökan
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ampuller h kaç
|
|||
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Deran abi 307 lik eşyan var mı ?
|
|||
! 34 Uc9096 !
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
fıltre kiti var zaten elimde kardeşim ama istersen resmini ekle belki ihityacı olan çıkar -------------------------------------------------
Ne lazım kardeşim bulmaya çalışırım ------------------------------------------------
aksam bakayaım p tesı resımlerıyle ekleri |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |