![]() |
|
Nefes Filmi Fragmanı ( Asker Filmidir ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2009 Saat 12:11 |
Gerçekten çok etkileyici sahneler var.
Geçerli bir film.
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şiddet gerilim aksiyon kesin izlemem lazım çok güzel flim ya |
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çıkış tarihi ins dahada ileri atmazlar baya bir uzun sürmüş
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Fragmanlarını 3 ay önce izlemiştim. Çok etkilemişti.
Süre çok uzun, keşke şimdi çıksa. Sen uyursan ölürsün, sen uyursan herkes ölür. |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Çok beğendim. Eski bir komando olarak teaserlardan çok etkilendim. Aynı olayları bizde yaşadık 3 sene önce.
Hayırlısı ile bu filme iyi bir organizasyon ile topluca gideceğiz. GALA gibi.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bi aksilik olmazsa topluca gidicez.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
harıka bır fılm cıktıgı gun sıddetle organızsyn istiyorum :)
|
|
![]() |
|
Büyük ihtimalle organizasyon düzenleyeceğimiz harika filmin fragmanıdır. Filmin Çıkış tarihi 16.10.2009
www.nefesfilm.com fragmanları burdanda izleyebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=b7BuwWR8rOQ Düzenleyen GökhaN - 18 Ağustos 2009 Saat 11:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |