|
206 hdi 110 sport |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Maşallah kazasız belasız
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel, maşallahı var, kazasız belasız...
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadı hayırlı olsun :)
|
|
H@K@N_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
|
kazasız belasız sürüşler...
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel araç maşallah plakaya hasta oldum tam benlik ahmet yazıyo sanki
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eksozu yeni gördüm usta nedir o ya öle.. :D kat attırmışsın
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla ben bisey yapmadim peugeot bole uretiyor bende sasirdim ilk gorunce |
|
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
MAŞALLAH kardeşim. Allah Kaza bela göstermesin. Canavar görünüyor burdan araç.Güle güle bin:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Ya merak ettim bu aracın beygiri nedir?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
110 hp hakan abı
tr de olsan kalkmayı ısterdım senle dostum :) |
|
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu yil ucak biletini aldim ansipse cumaya memleketteyim kismet olursa seneye olabilir |
|
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
kazasız belasız sürüşler hdı demssın dizelmı bu araç
|
|
|
|
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
kız gibi kız :)
hele o plakadaki FR ahhh ahhh eski nişanlımı hatırlattı bana :(
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahh ah keşke bu seriler Türkiye'ye de gelse idi. 10 numara az yakar çok kaçar hesabı
Fransanın neresindesiniz ? ağustos eylül gibi Fransaya geleceğim. Brest tarafında olacağım. Arfoville Paris e de geçerim büyük ihtimal. Görüşelim size yakın ise
|
|
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
|
|
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
|
|
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 206 gti ıma benziyor , arabanıda severek kullandığın belli . Eksoza yapmış olduğun uygulama çok hoşuma gitti , kurnzca yapılmış :)) .
|
|
asi_cocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
|
eksoz ucu niye öyle |
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uzunca bir suredir yapmak istedigim sekilde kaliper leri boyadim ve sevincli bir sekilde goruslerinize sunmak istedim
oncelikle malzemeler gri sprey boya (ben aracin regine uygun olsundiye gri yaptim) kirmizi sprey boya cikartma , bant ,gazete kagidi araci askiya aliyoruz ve tekerleri sokuyoruz biraz zimparalayip iyice temizliyoruz boya yapacagimiz yeri iyice sarip sarmaliyoruz yaziyi istedigimiz yere once gri bayayi uyguluyoruz cikartmalarimizi yapistiriyoruz ve kirmizi boyamizla bir guzel boyuyoruz yazinin uzerine asiri boya sikmayin cikartmalari sokerken boyayida kaldirirsiniz ve cikartmalari sokuyoruz Düzenleyen cerci07 - 16 Mayıs 2010 Saat 19:11 |
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |