![]() |
|
Satılık 206 Quiksilver (satıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2009 Saat 11:56 |
||
arkadaşlar senelerdir kullandığım, ilk sahibi olduğum 206 ımı, uzun süre yurt dışında olacağım için satıyorum detaylar aşağıdaki ilan linkinde mevcuttur....
|
|||
![]() |
|||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı satışlar...
|
|||
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|||
![]() |
|||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı satışlar aracında çok güzelmiş maşallah...
|
|||
![]() |
|||
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
güncel..
arkadaşlar resmen bedavaya vericem..
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hayırlı satıslar
|
|||
![]() |
|||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Mali nedenlerle arabamı satıp 206 almayı düşünüyordum ama annem vazgeçirdi, hiç durmaz alırdım bunu...
Gerçekten çok tatlı ve gayet uygun görünüyor. Hayırlı satışlar...
|
|||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|||
![]() |
|||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
||
:) hayırlı satıslar diyelim. gider bu arac.
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler arkadaşlar
ama satamadık hala :)
|
|||
![]() |
|||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
||
sadece cantları satarmısın...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
eğer bi an önce araç satılmazsa orjinale dönüp vericem..
yani en geç 1 hafta içinde satabilirim o zaman ilgilenirsen haber veririm..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
||
tmm ozaman haberini bekliyorum bendede Quik var.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
HAYIRLI SATISLAR GUSELMIS VALA ARAC AMA BIZIM MODERATOR EMRAH GORMEDI HERALDE BU ILANI KEŞŞ 10 LIRA VERIR ÖLÜCÜ ASIM BENIM XS EDE 6 LIRA FIYAT BİÇMİŞTİ :))))
|
|||
![]() |
|||
||
güncel diyelim :)
isteyene orjinal haliyle verip fiyatta indirime gidilir.. :)
|
|||
![]() |
|||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
hayırlı satışlar kardeşim maşallah araç bomba görünüyor. ben yeni almış olmasaydım kesin sulanırdım
![]() |
|||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|||
![]() |
|||
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
||
maşallah çok güzel
gop'un neresinde bu araç, bende pierlotideym hiç görmedim fiyat gayet iyi, hayırlı satışlar... |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
mAsKot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
||
hayırlı satışlar
|
|||
![]() |
|||
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
||
o tarafa da sık gelir, giderim. Denk gelmedik demekki...
17 + yay sorun çıkardı mı hiç?
|
|||
![]() |
|||
||
1.5 senedirde yay+jant var
ben çok dikkatli kullanırım
altını sürttüğümü hatırlamıyorum hiç olmadı öyle bişey..
hiçte jantın sürtmesi falan gibi problem yaşamadım..
|
|||
![]() |
|||
||
satılmıştır...
isteyene quiksilver/cc jantlarımı orjinal yaylarımı orjinal stoplarımı verebilirim..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |